Nieuws

U bent hier

9 tips voor succesvolle zomersolden in Geel

De zomersolden staan voor de deur. Wij stomen je alvast klaar voor deze leuke maar ook wel stresserende periode. Lees hier 9 tips die je voor en tijdens het shoppen voorbereiden op de zomersolden van 2018! 

1. Maak een wishlist

Beslis op voorhand welke soldenstuks je wilt scoren. Zo voorkom je dat je je laat verleiden door het zoveelste zwarte kleedje dat uiteindelijk vanachter in je kleerkast belandt.

Amerikaans snoepgoed en meer bij Candy Rush

In 2023 begon het bij Yasmine Voet te kriebelen om de stap richting het ondernemerschap te zetten. Tot er dan een leuk pand in de Nieuwstraat vrij kwam waar ze die droom kon realiseren. Na enkele maanden verbouwingswerken opende haar snoepwinkel Candy Rush in december de deuren! Candy Rush is gespecialiseerd in typisch Amerikaans snoep, maar je vindt er ook Japanse, Koreaanse en lokale snoepwaren.

Asfalteringswerken op de Pas: Handelaars blijven bereikbaar

 

Vanaf maandag 17 augustus worden er asfalteringswerken uitgevoerd op de Pas. Van de gelegenheid wordt tevens gebruik gemaakt om de rioleringsdeksels te vernieuwen. Gedurende de werkzaamheden zal de Pas afgesloten zijn voor het verkeer, ook parkeren is niet mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien via de Waterstraat en Fehrenbachstraat.

Bloemenzaak Philippo Flowers is verhuisd

Tijdens het eerste weekend van oktober verhuisde Philippo Flowers van nummer 89 naar nummer 36 in de Nieuwstraat. “Het pand waar we in zaten werd te klein en mensen die minder mobiel zijn konden niet meer goed door. Daarom gingen we op zoek naar een groter pand. Bovendien zitten we nu ook dichter bij het centrum, dat is zeker mooi meegenomen”, vertelt Annemie Cuimen, verantwoordelijke voor Philippo Flowers.

CC de Werft komt naar jou toe

Cultuurcentrum de Werft komt naar de Gelenaar voor de opening van het nieuwe cultuurseizoen.

Chocolaterie en cremerie PUUR is klaar voor een warme zomer

Chocolaterie en cremerie PUUR opende onlangs de deuren van hun nieuwe pand. “Het is al erg druk geweest, vooral de ijsjes vliegen de deur uit”, zegt Kaara.

De Kaashoeve krijgt nieuwe eigenaar en breidt uit

Al omstreeks 30 jaar kan je bij De Kaashoeve in de Stationsstraat terecht voor een groot assortiment aan heerlijke kazen. Sinds kort heeft deze winkel een nieuwe eigenaar; Doris Servais uit Retie nam de zaak in juli over. Doris zit boordevol leuke ideeën om een nieuwe wending aan De Kaashoeve te geven en de winkel breidde alvast uit met een mooi assortiment aan fijne vleeswaren.

Een groene werkplek bij Jul Coworking & Housing

JUL is een coworking & housing space in hartje Geel. Met hun flexibele werkplekken, kantoorruimtes en woningen bieden ze ondernemers een inspirerende plek om hun business te ontplooien. In alle comfort werken? Vergaderen? Of gewoon even lunchen? Het kan allemaal bij JUL!

Eén jaar Gio’s: van wilde droom tot trendy bar

 

Uniek concept: Bar - Gin - Wine

Zin in een heerlijke, op maat gemaakte gin-tonic of eerder fan van een lekker glaasje wijn, een exotische cocktail of een biertje? Dan is een bezoek aan gin- en wijnbar Gio’s op de Geelse Markt vast iets voor jou. Op 18 december vierde de zaak haar eerste verjaardag. 

Een nieuwe haan in De kip van Angèle

De kip van Angèle werd onlangs overgenomen door Serge Vandecruys. Serge is geen onbekende voor de Gelenaars want hij baatte voordien café ‘El Sendero’ uit op de Geelse Markt.

Pagina's