Woods zet de deuren open in de Peperstraat

U bent hier

Zes jaar lang was Woods een vaste waarde in de Kollegestraat, maar het was tijd voor iets nieuws. Sinds december 2024 vind je het restaurant in de Peperstraat, achter een van de oudste gevels van Geel. Een nieuwe plek, een nieuw hoofdstuk – maar nog steeds met dezelfde passie voor gastronomie.

Meer ruimte, meer beleving

Tahnee Turelinckx en chef Dimitri Peeters bouwden de voorbije jaren een trouwe klantenkring op en sleepten een mooie 13/20 van Gault&Millau in de wacht. Maar na zes jaar werd het tijd om te groeien. "In de Kollegestraat zaten we heel beperkt," vertelt Dimitri. "Hier in de Peperstraat hebben we meer ruimte én kunnen we onze gasten een nog betere beleving bieden."

Een van de opvallendste vernieuwingen? Een open keuken. "Ik zie dat helemaal zitten," zegt Dimitri. "In ons vorige pand ging ik al vaak aan tafel om gerechten toe te lichten, maar nu kunnen de gasten mij echt aan het werk zien. Het is nog even aanpassen, maar ik ben ervan overtuigd dat het een extra dimensie geeft aan de beleving."

Stevige verbouwingen

"We hebben hier twee maanden stevig verbouwd," vertelt gastvrouw Tahnee. "Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost, maar we zijn ongelofelijk trots op het resultaat. We wilden echt een plek creëren die helemaal Woods ademt, en net op tijd voor de opening is dat gelukt!"

Tweede jaar op rij geselecteerd voor Jong Keukengeweld

Woods werd voor het tweede jaar op rij geselecteerd voor Jong Keukengeweld, een mooi initiatief dat jongeren tussen 18 en 30 jaar op een laagdrempelige manier laat kennismaken met de culinaire wereld. En het werkt: jongeren staan te popelen om te komen eten en te ontdekken. Een prachtige erkenning én een kans om een nieuw publiek warm te maken voor gastronomie.

"We nemen de ziel van Woods gewoon mee naar onze nieuwe stek.
Hopelijk mogen we hier nog heel veel mooie avonden beleven."

Zelf ervaren hoe Woods smaakt? Reserveren kan hier!
Of volg restaurant Woods op Facebook en Instagram.