Een groene werkplek bij Jul Coworking & Housing

U bent hier

JUL is een coworking & housing space in hartje Geel. Met hun flexibele werkplekken, kantoorruimtes en woningen bieden ze ondernemers een inspirerende plek om hun business te ontplooien. In alle comfort werken? Vergaderen? Of gewoon even lunchen? Het kan allemaal bij JUL!

Het idee voor JUL Coworking & Housing kwam er in 2020. De veranderingen in work-life balance, versneld door COVID-19, inspireerde ondernemer Julius Moortgat om een community-gerichte oplossing aan te bieden. JUL is een serene, professionele ruimte voor diverse professionals gaande van freelancers en startups tot grotere bedrijven. 

Bij JUL geniet je van heel wat voorzieningen waaronder ondergronds parkeren (met laadpalen voor elektrische auto’s), beveiligde fietslockers en telefooncabines voor ongestoorde gesprekken. Daarnaast is JUL gevestigd in een BEN-gebouw dat is uitgerust met zonnepanelen en elektrische warmtepompen. Maar ook met de vele groene accenten benadrukt JUL op symbolische wijze dat het duurzaamheid hoog in het vaandel draagt.

Zaakvoerder Julius Moortgat: “Geel is met zijn strategische locatie en rijke culturele geschiedenis, de uitgelezen stad voor ondernemers. Geel is verbonden met de belangrijkste snelwegen en kanalen, en is gelegen aan het treinstation en de fietssnelweg naar Antwerpen. Dat maakt van JUL een zeer toegankelijke hub in het hart van de Kempen!”

Adres:
Stationsstraat 129, Geel

Website
Facebook
Instagram
LinkedIn