Chocolaterie en cremerie PUUR is klaar voor een warme zomer

U bent hier

Chocolaterie en cremerie PUUR opende onlangs de deuren van hun nieuwe pand. “Het is al erg druk geweest, vooral de ijsjes vliegen de deur uit”, zegt Kaara.

Een ‘nieuwe’ start

“Het idee om het concept dat we in onze zaak in Turnhout hebben ook naar Geel te brengen borrelde al een tijdje. Het vroegere pand in Elsum was erg beperkt in ruimte en had geen terras. Daarom beslisten we om een nieuw hoofdstuk te starten. Het voormalige pand van Da Corrado op de hoek van de Stationsstraat en de Lebonstraat is veel groter en heeft ook een eigen zomerterras. Ideaal dus om even te gaan zitten en relaxed te genieten van een heerlijk ijsje, een tasje koffie of een stukje gebak.”

Ijs in alle geuren en kleuren

Ben je voor vanille en chocolade? Of ga je toch liever voor iets fruitig zoals aardbei of pistache? Wat je ook lekker vindt, bij PUUR heb je keuze genoeg! Ook aan veganisten en mensen met intoleranties en diabetes is er gedacht. Zij kunnen kiezen uit verschillende smaken sorbet of een bolletje suikervrij ijs.

Zomeruren

Met de zomer in aantocht kon de komst van PUUR naar het kernwinkelgebied niet beter getimed zijn. Vanaf 1 mei gelden de zomeropeningsuren en is PUUR open op van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10u tot 21u en op zon-en feestdagen van 13u t.e.m. 21u.

Krijg je spontaan honger bij het lezen van dit blogbericht? Spring dan vandaag nog binnen of neem een kijkje op de webshop en bestel online.

Stationsstraat 2
014 70 73 20
www.chocolateriepuur.be/