Winkelstraten en markt Geel Centrum bereikbaar tijdens de werken

U bent hier

 

In augustus staan in Fehrenbach, Waterstraat en Larumseweg asfalteringswerken gepland. In Gasthuisstraat worden onderhoudswerken uitgevoerd, en in onder andere Elsum worden stoepen vernieuwd. Een overzicht van de alternatieve routes om vlot op je bestemming te geraken:

Fehrenbach en Waterstraat

Wanneer? van 1 t.e.m. 26 augustus
Waarom? werken aan een verkeersdrempel en een nieuwe asfaltlaag
Alternatieve routes: afgesloten voor alle verkeer t.e.m 26 augustus, handelaars blijven te voet bereikbaar, er is eeen omleiding via de Ring. De fietsenhandel, bakker en dagbladhandelaar kan men nog bereiken via de Waterstraat (gedeelte tss. Diestseweg en Fehrenbach). Het zwembad en de parking is bereikbaar via Pas of Diesteweg, uitrijden kan enkel via Diestseweg. 

Larumseweg

Wanneer? van 8 t.e.m. 26 augustus
Waarom?  Het fietspad wordt vernieuws en de klinkers worden vervangen door een asfaltlaag. Ook de straat krijgt een nieuwe asfaltlaag.
Alternatieve route: Larumseweg afgesloten tot aan centrum Larum voor alle verkeer t.e.m. 26 augustus. Omleiding via Rauwelkoven

Gasthuisstraat

Wanneer? tijdens de nachten van 10 en 11 augustus
Waarom? kleine onderhoudswerken
Alternatieve route: De gasthuissstraat is niet bereikbaar tussen 19u en 5u

Aanpassing stoepen

Vanaf 2 augustus start de stad met de aanpassing van enkele stoepen.

In Elsum (het gedeelte tussen Rauwelkoven en Valkenborch) wordt de stoep langs de even zijde vernieuwd. Aan de rijweg zelf wordt niet gewerkt. Vanuit de richting van de Ring geldt enkelrichting. Kom je uit het centrum, dan rijd je langs de bereikbaarheidsas Drijhoek – Baantveld.
Ook in Goorkens en Dr.-Verwaesstraat worden eind deze zomer de stoepen vernieuwd. In Dr.-Van de Perrestraat worden in het najaar lokale herstellingen uitgevoerd aan de verzakkingen.

meer info: infocel technische diensten, 014 56 62 50, infocel.td@geel.be

Klik op het plan om het in detail te bekijken: