7 redenen waarom je de braderij in Geel niet mag missen!

U bent hier

Nét voor de soldenperiode organiseren de Geelse centrumhandelaars hun jaarlijkse braderij. Koopjes doen is voor vele bezoekers de hoofdzaak, maar er zijn meer redenen waarom je tussen 24 en 28 juni zeker moet afzakken naar het Geelse stadscentrum!

Presolden

In de solden doe je de beste koopjes, maar in Geel hoef je zolang niet te wachten! Vanaf woensdag 24 juni kan je in de winkels terecht voor uitzonderlijke koopjes. Wees er dus snel bij zodat je favoriete kledingstuk of accessoire niet voor je neus wordt weggekaapt!

Optredens, terrasjes en animatie

Niet alleen de shoppers hebben het naar hun zin, ook aan zij die liever geen uren in de shops spenderen, is gedacht. Zo zijn er in de Nieuwstraat optredens voorzien op vrijdag en zaterdag, valt er wat te beleven voor de kinderen en is het - dankzij het hopelijk goede weer - ook op de verschillende terrasjes genieten geblazen.

Gratis parkeren

Van woensdag 24 tot zondag 28 juni parkeer je bovengronds volledig gratis. Zowel op de centrumparkings als in de centrumstraten. Let wel: in de winkelstraten zelf kan je niet parkeren, de centrumparking Nieuwstraat is enkel bereikbaar via de Kollegestraat en de centrumparking Pas via de Fehrenbachstraat.

Stadsfestival met Radio Modern

Wie vorig jaar naar Radio Modern geweest is, zal het kunnen beamen: de sfeer is er goed! We duiken met z'n allen de jaren stillekes in - waar mogelijk compleet met outfit - en shaken met z'n allen op groovy beats! Geen dansbenen? Ook om naar te kijken is het de moeite. Afspraak op zondag vanaf 19u op de Markt!

Win cadeaucheques

Loopt je portemonnee leeg van al dat shoppen? Neem dan je telefoon of camera zeker mee en neem een mooie foto tijdens je shoppingtrip op de braderij. Als je deze vervolgens met de hashtag #GeelCentrum deelt op Instagram, Facebook of Twitter maak je kans op een cadeaucheque van 50 euro!

Sport is gezond

Vrijdagavond om 19.30u houdt ASV Geel haar officiële ploegvoorstelling op de Markt van Geel. Allemaal samen daarheen! En BBC Finas Geel organiseert zondag 28 juni van 10u tot 18u Summer Sensation: basketbaltornooien waar je zelf kan aan deelnemen, maar ook ernaar kijken is een aanrader! En voor sommigen is shoppen ook een calorieverbrander ;-)

Meer dan voldoende redenen om af te zakken naar de braderij in Geel Centrum, niet?