Aankondigingen

U bent hier

7 redenen waarom je de braderij in Geel niet mag missen!

Nét voor de soldenperiode organiseren de Geelse centrumhandelaars hun jaarlijkse braderij. Koopjes doen is voor vele bezoekers de hoofdzaak, maar er zijn meer redenen waarom je tussen 24 en 28 juni zeker moet afzakken naar het Geelse stadscentrum!

Presolden

In de solden doe je de beste koopjes, maar in Geel hoef je zolang niet te wachten! Vanaf woensdag 24 juni kan je in de winkels terecht voor uitzonderlijke koopjes. Wees er dus snel bij zodat je favoriete kledingstuk of accessoire niet voor je neus wordt weggekaapt!

Optredens, terrasjes en animatie

Niet alleen de shoppers hebben het naar hun zin, ook aan zij die liever geen uren in de shops spenderen, is gedacht. Zo zijn er in de Nieuwstraat optredens voorzien op vrijdag en zaterdag, valt er wat te beleven voor de kinderen en is het - dankzij het hopelijk goede weer - ook op de verschillende terrasjes genieten geblazen.

Gratis parkeren

Van woensdag 24 tot zondag 28 juni parkeer je bovengronds volledig gratis. Zowel op de centrumparkings als in de centrumstraten. Let wel: in de winkelstraten zelf kan je niet parkeren, de centrumparking Nieuwstraat is enkel bereikbaar via de Kollegestraat en de centrumparking Pas via de Fehrenbachstraat.

Stadsfestival met Radio Modern

Wie vorig jaar naar Radio Modern geweest is, zal het kunnen beamen: de sfeer is er goed! We duiken met z'n allen de jaren stillekes in - waar mogelijk compleet met outfit - en shaken met z'n allen op groovy beats! Geen dansbenen? Ook om naar te kijken is het de moeite. Afspraak op zondag vanaf 19u op de Markt!

Win cadeaucheques

Loopt je portemonnee leeg van al dat shoppen? Neem dan je telefoon of camera zeker mee en neem een mooie foto tijdens je shoppingtrip op de braderij. Als je deze vervolgens met de hashtag #GeelCentrum deelt op Instagram, Facebook of Twitter maak je kans op een cadeaucheque van 50 euro!

Sport is gezond

Vrijdagavond om 19.30u houdt ASV Geel haar officiële ploegvoorstelling op de Markt van Geel. Allemaal samen daarheen! En BBC Finas Geel organiseert zondag 28 juni van 10u tot 18u Summer Sensation: basketbaltornooien waar je zelf kan aan deelnemen, maar ook ernaar kijken is een aanrader! En voor sommigen is shoppen ook een calorieverbrander ;-)

Meer dan voldoende redenen om af te zakken naar de braderij in Geel Centrum, niet?

Beste klant, bedankt!

 

Braderij in Geel: scoor koopjes en geniet van zomerse sferen!

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 juni wordt het centrum van Geel weer omgetoverd tot een bruisende braderij vol met geweldige koopjes, zomerse sferen en gezelligheid. Speciaal voor dit evenement worden de Pas en Nieuwstraat verkeersvrij gemaakt waardoor je ongestoord kunt genieten van alles wat onze lokale handelaars te bieden hebben. 

Dit weekend: gezellige kunstenmarkt

Het laatste weekend van de vakantie wordt een topweekend in Geel Centrum. Daar zit het aangename weer zeker voor iets tussen, maar er valt ook heel wat leuks te beleven op en rond het marktplein.

Zo kan je er nog tot 31 augustus een heerlijk potje minigolf spelen in de namiddag, en op zondag staat er creativiteit op het programma met de Kunstenmarkt. In een 50-tal kraampjes kan je kennis maken met allerhande ambachten en creatieve kunsten, zoals kalligrafie, juwelen, graffiti, keramiek en houtbewerking.

Doe mee en win 50 euro

De Geelse centrumhandelaars schenken tijdens de braderij van 24 tot 27 juni 2015 5 cadeaucheques weg ter waarde van € 50! Winnen kan op 2 manieren:

1. Via het deelnameformulier op deze website

Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd

2. Via sociale media

Deel je mooiste foto tijdens de braderij op Instagram, Facebook of Twitter en gebruik de hashtag #GeelCentrum of tag Geel Centrum in je bericht.

Hij komt, hij komt,…! Sinterklaas komt op 5 december naar Geel

Op zaterdag 5 december komt de Sint naar Geel! Samen met zijn Pieten trekt de Sint van 13u30 tot 17u30 doorheen de Geelse centrumstraten.

Kom winkelen tijdens Sunday Shopday

 

 

Ontdek de nieuwe najaarscollectie tijdens de herfstopendeurdagen op 3 en 4 oktober

Steekt jouw interieur al in een herfstjasje? En is jouw kleerkast al klaar voor het nieuwe seizoen? Geel Centrum verwelkomt de kleurrijkste periode van het jaar met een gezellig Herfst Shopping Weekend. 

Soldenshoppen in Geel Centrum

Vertrek je binnenkort op vakantie en ben je nog op zoek naar een aantal leuke, zomerse kledingstukken of accessoires? Dan biedt de soldenperiode, die zaterdag 1 juli van start gaat, voor jou de uitgelezen kans om nog enkele hebbedingetjes op de kop te tikken!

Winkelstraten en markt Geel Centrum bereikbaar tijdens de werken

 

In augustus staan in Fehrenbach, Waterstraat en Larumseweg asfalteringswerken gepland. In Gasthuisstraat worden onderhoudswerken uitgevoerd, en in onder andere Elsum worden stoepen vernieuwd. Een overzicht van de alternatieve routes om vlot op je bestemming te geraken:

Winnaars Valentijnsactie zijn bekend...

Van 1 tot 14 februari vond de eerste Valentijnsactie plaats in Geel Centrum. Bij een aankoopschijf vanaf 25 euro kreeg iedere shopper een lotje. Vandaag werden 58 winnende lotjes getrokken. De Valentijnsactie was een groot succes! Neem snel je bonnetje erbij en kijk of jouw nummer erbij staat. Heb jij gewonnen? Gefeliciteerd met je prijs! Neem voor 1 mei 2018 contact op via 014 56 60 92 of  jochen.vandeven@geel.be. Niet gewonnen? Vraag dan maar een extra knuffel aan je partner.