Algemeen

U bent hier

6 tips voor de solden

De solden gaan vandaag van start. Met deze 5 tips vermijd je miskopen, en keer je tevreden weer naar huis.

Plan je zoektocht

Neem nog eens een kijkje in je kleerkast voor je vertrekt. Wat heb je echt nodig, en in welke winkels vind je dit? Zo kan je doelgericht shoppen.

Beste klant, bedankt!

 

Chocolade en koffie bij Leonidas en Bon Bon Giorno

Het avontuur van eigenares Liliane begon zo’n 28 jaar geleden al, toen ze de Geelse Leonidas in 1995 over nam. Sindsdien is de wereldbekende pralinewinkel niet meer weg te denken uit het centrum. Want geef nu zelf toe: chocolade maakt alles beter, toch?

Eén jaar Gio’s: van wilde droom tot trendy bar

 

Uniek concept: Bar - Gin - Wine

Zin in een heerlijke, op maat gemaakte gin-tonic of eerder fan van een lekker glaasje wijn, een exotische cocktail of een biertje? Dan is een bezoek aan gin- en wijnbar Gio’s op de Geelse Markt vast iets voor jou. Op 18 december vierde de zaak haar eerste verjaardag. 

Handelaars gooien op zondag de deuren open voor eindejaarshoppers

 

Kom sfeervol kerstshoppen in Geel

Het eindejaar nadert met rasse schreden! De tijd van kerstmarkten, uitgebreide diners, nieuwjaarsbrieven en kerstshoppen is weer aangebroken. Is jouw pakjesvoorraad al aangelegd? Of ben je nog op zoek naar de ideale eindejaarsoutfit?

Hij komt, hij komt,…! Sinterklaas komt op 5 december naar Geel

Op zaterdag 5 december komt de Sint naar Geel! Samen met zijn Pieten trekt de Sint van 13u30 tot 17u30 doorheen de Geelse centrumstraten.

Je nieuwe schoenen vind je bij Pedico

Als je bij Pedico binnenkomt, voel je het meteen: hier kom je graag. Er hangt een gezellige sfeer in de winkel en je bent er altijd welkom om te komen kijken, rustig te passen of om gewoon een babbeltje te komen doen.

Pedico heeft een zeer ruim aanbod aan schoenen, handtassen en sinds kort ook kleding. Zowel dames, heren en kinderen vinden hier elk seizoen de nieuwste fashion items. Neem die fashion gerust letterlijk, want Pedico volgt de mode op de voet. Dat vertaalt zich in een heel mooie collectie, met aandacht voor kwaliteit en draagplezier.

Jouw droomreis op maat bij de reispas

Al meer dan 25 jaar is De Reispas als onafhankelijk reisbureau gevestigd op, jawel, de Pas in Geel. De Reispas stelt alles in het werk om jou het juiste reisadvies te geven en je te begeleiden naar jouw droomvakantie!

De Reispas heeft een zeer uiteenlopend aanbod aan reizen gaande van vliegtuigreizen en cruises, over autovakanties tot citytrips en zelfs rondreizen. Hier ben je zeker van een kwalitatieve én persoonlijke service van Linda en haar team.

Kom winkelen tijdens Sunday Shopday

 

 

Ontdek de nieuwe najaarscollectie tijdens de herfstopendeurdagen op 3 en 4 oktober

Steekt jouw interieur al in een herfstjasje? En is jouw kleerkast al klaar voor het nieuwe seizoen? Geel Centrum verwelkomt de kleurrijkste periode van het jaar met een gezellig Herfst Shopping Weekend. 

Profiteer van de laatste soldendagen

 

Kom shoppen en ontspannen in Geel

Het einde van de zomersolden nadert stilaan! Is jouw kleerkast al aangevuld? Of ben je nog op zoek naar een aantal leuke items tegen een spotprijsje? Zak dit weekend of volgende week nog af naar Geel Centrum en geniet van straffe kortingen. Mis het niet! 

Pagina's