Algemeen

U bent hier

6 tips voor de solden

De solden gaan vandaag van start. Met deze 5 tips vermijd je miskopen, en keer je tevreden weer naar huis.

Plan je zoektocht

Neem nog eens een kijkje in je kleerkast voor je vertrekt. Wat heb je echt nodig, en in welke winkels vind je dit? Zo kan je doelgericht shoppen.

Beste klant, bedankt!

 

Eén jaar Gio’s: van wilde droom tot trendy bar

 

Uniek concept: Bar - Gin - Wine

Zin in een heerlijke, op maat gemaakte gin-tonic of eerder fan van een lekker glaasje wijn, een exotische cocktail of een biertje? Dan is een bezoek aan gin- en wijnbar Gio’s op de Geelse Markt vast iets voor jou. Op 18 december vierde de zaak haar eerste verjaardag. 

Handelaars gooien op zondag de deuren open voor eindejaarshoppers

 

Kom sfeervol kerstshoppen in Geel

Het eindejaar nadert met rasse schreden! De tijd van kerstmarkten, uitgebreide diners, nieuwjaarsbrieven en kerstshoppen is weer aangebroken. Is jouw pakjesvoorraad al aangelegd? Of ben je nog op zoek naar de ideale eindejaarsoutfit?

Hij komt, hij komt,…! Sinterklaas komt op 5 december naar Geel

Op zaterdag 5 december komt de Sint naar Geel! Samen met zijn Pieten trekt de Sint van 13u30 tot 17u30 doorheen de Geelse centrumstraten.

Kom winkelen tijdens Sunday Shopday

 

 

Ontdek de nieuwe najaarscollectie tijdens de herfstopendeurdagen op 3 en 4 oktober

Steekt jouw interieur al in een herfstjasje? En is jouw kleerkast al klaar voor het nieuwe seizoen? Geel Centrum verwelkomt de kleurrijkste periode van het jaar met een gezellig Herfst Shopping Weekend. 

Profiteer van de laatste soldendagen

 

Kom shoppen en ontspannen in Geel

Het einde van de zomersolden nadert stilaan! Is jouw kleerkast al aangevuld? Of ben je nog op zoek naar een aantal leuke items tegen een spotprijsje? Zak dit weekend of volgende week nog af naar Geel Centrum en geniet van straffe kortingen. Mis het niet! 

Randanimatie tijdens de Braderij en Summer Shopping

 

Start de zomer in stijl! Breng een bezoek aan de braderij van woensdag 24 t.e.m. zaterdag 27 juni, doe uitzonderlijke koopjes en geniet van een gezellige sfeer. Gedurende vier dagen kan je van 10u tot 21u kuieren door de centrumstraten. Geen tijd door de week en op zaterdag? Ook op zondag 28 juni zijn de winkels extra geopend tijdens Summer Shopping. 

Sfeervol griezelen en laatavondshoppen in Geel

 

Avondshoppen en halloweenmarkt

Met gepaste animatie, gratis soep en wedstrijd

Op vrijdag 27 oktober staat Geel Centrum voor het tweede jaar op rij volledig in het teken van Halloween. Zak tussen 17u en 22u af naar het centrum en kom mee griezelen!