6 tips voor de solden

U bent hier

De solden gaan vandaag van start. Met deze 5 tips vermijd je miskopen, en keer je tevreden weer naar huis.

Plan je zoektocht

Neem nog eens een kijkje in je kleerkast voor je vertrekt. Wat heb je echt nodig, en in welke winkels vind je dit? Zo kan je doelgericht shoppen.

Exclusieve stukken

De solden is de ideale manier om exclusievere of duurdere stukken op de kop te tikken die je tijdens het seizoen moest laten liggen. In de boetiekjes kan je deze dagen gouden zaakjes doen, het is er bovendien minder hectisch dan in de ketens in de grote winkelstraten.

Neem een vriendin mee

Tijdens de solden kan het druk zijn in de winkels, en de verkoopsters hebben minder tijd om advies te  geven. Een goede vriendin geeft je eerlijk advies omdat ze weet wat jouw mooi maakt. En wat is er leuker dan samen te shoppen?

Warm je op

Het is berekoud buiten. Je opwarmen doe je met een lekkere kop koffie of warme chocomelk in één van de vele horecazaken in Geel.

Denk (niet) aan je parkeerticket

Voorzie voldoende tijd om ontspannen te shoppen. Wist je dat je op de Geelse centrumparkings een hele dag (!) kan parkeren voor maar 5 euro? Of betaal je parkeerticket met SMS of de Park Mobile-app zodat enkel de gebruikte parkeertijd aangerekend wordt.

Winkel op zondag

Geen tijd om tijdens de week te kopen winkelen in Geel? Op zondag 8 januari zijn een groot deel van de centrumwinkels open van 13u tot 18u. Bovendien parkeer je op zondag gratis bovengronds. De deelnemende handelszaken vind je hier.