SMOOTH & SINNERS bundelen creativiteit onder één dak

U bent hier

Bij SMOOTH & SINNERS kan je terecht voor een frisse knipbeurt (enkel mannen), tattoos, piercings, streetwear kleding en houten accessoires. Kwaliteit en good vibes staan centraal in deze totaalbeleving! 

De mannen achter SMOOTH, de tattooshop en de barber shop zochten in 2020 op hetzelfde moment een nieuwe locatie. De concepten matchten zo goed dat ze besloten om hun activiteiten samen onder één dak uit te baten. Even later kwam er nog een piercer bij en zo werd het concept compleet. SINNERS was geboren!

“Het mooie aan dit totaalconcept is dat iedereen elkaar versterkt. Klanten van de tattooshop worden ook klanten van de barber, piercer, SMOOTH en omgekeerd. Ieder van ons heeft een uitgebreide expertise in zijn vakgebied waardoor we onze klanten de best mogelijke service kunnen aanbieden.”

De zaak was al gevestigd in de Stationsstraat, maar verhuisde begin juni naar een ander nummer in de straat. “Onze vorige locatie was niet aan de straatkant en we merkten dat mensen ons moeilijk vonden”, vertelt Dimi Moreels van SMOOTH. “Toevallig kwam er vlakbij een pand vrij dat ideaal bleek te zijn voor ons. Na enkele moeilijke jaren, voornamelijk door covid, zien we dit als een nieuwe start.”

Wat Geel de ideale plaats maakt om te ondernemen? “Geel heeft alles wat een stad nodig heeft. Het is niet té druk maar wel druk genoeg, en is makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Bovendien is er veel diversiteit in de stad en vind je er alle leeftijden terug!”

 

Adres:
Stationsstraat 72, Geel