Shop voor de nieuwste trends bij Bellissimo op de Pas

U bent hier

Anja baat al sinds 2006 Bellissimo uit op de Pas in Geel, een kleine gezellige boetiek met betaalbare, trendy kleding en mode accessoires voor elke vrouw. Let’s go ladies!

Gevarieerd aanbod

Bij Bellissimo vind je voornamelijk Italiaanse merken zoals KIKISIX, Ragno en Sislo. Sinds vorig seizoen verkopen ze ook handtassen en parfums van het nieuwe Portugees merk Tiffosi. In de zomer hebben ze ook boho-collecties van Spaanse merken, helemaal in Ibiza-stijl met de bijpassende strandtassen. Om je outfit compleet te maken, vind je er het hele jaar door accessoires die Anja afstemt op de kleuren en stijl die je draagt. Maar ook voor lekkere geurtjes ben je bij Bellissimo aan het juiste adres: van de nicheparfums van Ladywood en Les Ecuadors tot de verzorgingslijn van Janzen over de heerlijke geurkaarsen van Victoria With Love.

Sterk handelscentrum

Anja startte in 2006 met de winkel omwille van haar interesse in mode en omdat ze niets liever doet dan haar klanten helpen zoeken naar een mooie outfit. Ze is verheugd om in het centrum van Geel te kunnen ondernemen. “De sfeer onder de handelaars is ongelofelijk. We zijn een hechte groep ondernemers die allemaal vooruit willen. Ik hoop dat er in de toekomst nog handelszaken bij komen zodat Geel Centrum verder kan groeien naar het gezelligste stadje!”

“Ik vind het geweldig om mijn klanten gelukkig te zien buiten wandelen. Ik hoor vaak van klanten die weer terugkomen dat ze leuke complimentjes kregen op hun kledingkeuze!”

 

Adres:
Pas 12, Geel

Openingsuren:
Dinsdag-zaterdag: van 10u tot 17u
Zondag en maandag gesloten

http://www.bellissimo-geel.be/
Facebook
Instagram