Sfeervol griezelen en laatavondshoppen in Geel

U bent hier

 

Avondshoppen en halloweenmarkt

Met gepaste animatie, gratis soep en wedstrijd

Op vrijdag 27 oktober staat Geel Centrum voor het tweede jaar op rij volledig in het teken van Halloween. Zak tussen 17u en 22u af naar het centrum en kom mee griezelen!

Van 17u tot 22u kan je terecht op de halloweenmarkt op de Markt om er kennis te maken met tal van ambachten en streekproducten. Onder meer aangeklede marktkraampjes en verklede standhouders zorgen er voor de gepaste akelige sfeer. Daarnaast zorgt Dixieband Centrumharmonie voor toffe sfeermuziek.

Laatavondshopping

Bovendien kan je op vrijdag 27 oktober superlang shoppen! Heel wat Geelse centrumhandelaars zetten hun deuren extra open van 18u tot 21u. Grote en kleine griezels trekken door de winkelstraten om je de stuipen op het lijf te jagen. Leerlingen van de tekenacademie ‘tonen’ hun zelfgemaakte halloweenmaskers en -outfits. De winkelstraten worden thematisch aangekleed en enthousiastelingen van de muziekacademie zorgen voor een muzikale noot. Bovendien kan je als shopper genieten van een gratis tasje soep in de Nieuwstraat en op de Pas.

Shop en win

Bij iedere aankoop maak je tevens kans op een mand met heerlijke streekproducten. Vul je deelnameformulier in en steek het in de urne aan het spookhuis op de Markt. Om 18u, 19u, 20u en 21u wordt er telkens een winnaar getrokken. Daarnaast kan je bij café Wolwinkel op de Markt terecht voor een tentoonstelling van de leerlingen van de tekenacademie in het kader van Halloween.

Enjoy and… have a spooktacular Halloween! Blijf op de hoogte van het evenement. Laat hier weten of je komt.