Randanimatie tijdens de Braderij en Summer Shopping

U bent hier

 

Start de zomer in stijl! Breng een bezoek aan de braderij van woensdag 24 t.e.m. zaterdag 27 juni, doe uitzonderlijke koopjes en geniet van een gezellige sfeer. Gedurende vier dagen kan je van 10u tot 21u kuieren door de centrumstraten. Geen tijd door de week en op zaterdag? Ook op zondag 28 juni zijn de winkels extra geopend tijdens Summer Shopping. 

Geniet tijdens de Braderij en Summer Shopping van tal van randanimatie...

  • Ben je een echte muziekliefhebber? Dan kan je op vrijdag en zaterdag terecht in de Nieuwstraat voor muzikale optredens. Met vrijdag vanaf 14u Demo Line Dance en vanaf 18u Enjoy. Zaterdag vanaf 14u Harmonie en vanaf 18u Sunhill.
  • Ook je kinderen beleven pret tijdens de Braderij met tal van kinderanimatie in de centrumstraten Nieuwstraat, Stationsstraat, Pas en op de Markt.
  • De sportievelingen onder ons kunnen vrijdagavond de ploegvoorstelling van ASV Geel bijwonen. Deze vindt plaats vanaf 19u30 op de Geelse Markt.
  • Ben je dan weer eerder fan van basketbal? Dan is de Geelse Markt zondag voor jou the place to beSummer Sensation van 10u tot 18u: 3x3 basketbal wedstrijden, georganiseerd door BBC Finas Geel.
  • Op zondagavond is het tijd om je beste dansmoves boven te halen tijdens het Stadsfestival met Radio Modern op de Markt. Radio Modern staat voor retro swingfeesten met zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen, mannen strak in het pak, maar vooral voor een goede ambiance en een tot op de laatste centimeter gevulde dansvloer!
     

Enjoy your summer!