Uniek horecaconcept bij Furo: Brasserie met dartbaan

U bent hier

De Markt van Geel heeft er een leuk adresje bijgekregen. Onlangs opende Furo er haar deuren –een zaak die het brasserieconcept combineert met het populaire dartsspel. Eigenaar Ivo Van Itterbeeck is alvast heel benieuwd hoe dit concept zich verder gaat ontwikkelen.

Uniek horecaconcept in de regio

Ivo pikte het idee op om een brasserie te combineren met een dartbaan tijdens een bezoek aan Oche in Amsterdam. “Oche is een internationale horecaketen die met haar duur eten en drinken vooral op het hoge segment mikt. Met Furo willen we de gemiddelde Kempenaar echter aanspreken. We willen het dartsspel tegelijk ook koppelen aan de uitgaansbeleving. Ik denk dat we de enigen zijn in de heel ruime regio die dit concept aanbieden”, vertelt hij.

Furo bevindt zich in het pand waar je vroeger het burgerrestaurant Il Cardinale vond. Ook dit restaurant werd door de familie Van Itterbeeck uitgebaat. “We hebben ook een zaak in Lier en als het concept in Geel aanslaat zouden we het ook in die stad willen uitrollen.”

Eten, drinken en een dartbaan huren

Naast dartsbanen heeft Furo ook een mooi aanbod aan aperitieven, cocktails en andere soorten drank. Je vindt er ook lekkere hapjes en een ruim assortiment salades en vlees-vis-en pastagerechten.

“Een dartsessie kost 8 euro en duurt anderhalf uur. Als je met vier bent, kost het dus slechts 2 euro per persoon. Er zijn hoge tafeltjes met barkrukken aan de banen, waar je een pintje kan drinken en een hapje kan eten. Maar je bent natuurlijk niet verplicht om darts te spelen, we hebben ook gezellige eettafels waar je van één van de gerechten uit ons menu kan genieten.”

Ben jij ook benieuwd naar deze originele brasserie? Ga dan zeker eens langs bij Furo.

Openingsuren Furo:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11u tot 23u
Woensdag: 12u tot 23u
Donderdag: 12u tot 23u
Vrijdag: 12u tot 23u
Zaterdag: 12 u tot 23u
Zondag: 12u tot 23u

Furo: Markt 79, Geel
Tel.: 014 89 69 86
Website: https://www.restofuro.be/
Facebook: https://www.facebook.com/furogeel