Nog geen cadeau voor Moederdag? Geel Centrum to the rescue

U bent hier

Zondag is het weer zo ver, België viert feest en zet haar mama’s in de spotlights. Dag na dag staan onze moeders voor ons paraat en dan komt zo een dag van dankbaarheid nooit te vroeg! Heb jij je cadeautje nog niet gevonden en zit je met de handen in het haar? Lees dan zeker verder en ontdek hier enkele leuke cadeautips die te vinden zijn in Geel Centrum!

Een mooie gillet voor de modebewuste mama

Is jouw mama altijd op de hoogte van de laatste trends? En zijn haar outfits steeds tot in de puntjes uitgewerkt? Dan kan een mooie gillet met moderne broches van  La Femme Unique wel eens een leuke aanvulling zijn op haar garderobe! Deze gillet is in verschillende kleuren beschikbaar en roept om een gezellig terrasje op een mooie zomeravond! 

Nieuwe lingerie voor de sexy mama 

Het moeten niet altijd de kinderen zijn die de mama’s in de watten leggen. Ook de papa’s kunnen wel eens een extra cadeautje geven aan hun lieve vrouw. En dat hoeven dan ook niet altijd bloemen te zijn. Mama zijn, dat is sexy. En daarom verdienen mama’s ook wel eens wat nieuwe lingerie. Denk maar aan een olijfgroen setje met gouden details van het merk Linga Doré. Dit setje is perfect om onder een lichte blouse te dragen en is te vinden bij Lingeriezaak Imago.

Een Furlahandtas voor de kleurrijke mama

Heeft jouw mama een stralende persoonlijkheid die zich wel eens durft te uiten in kleurrijke outfits? Voeg dan nog maar wat extra kleur toe aan je moeder, in de vorm van een kleurrijk handtasje. Deze Metropolis mini crossbodytas van Furla heeft een minimum formaat met een maximum aan uitstraling en is daarom de perfecte aanvulling voor jouw mama! Voor dit leuke tasje, kan je terecht bij Pedico

Een Balmainhorloge voor de betrouwbare mama 

Is jouw mama iemand waarop je de klok gelijk kan zetten? Denk er dan eens aan om haar een horloge te geven. Opteer voor de klassevolle Balmainhorloge en verras je mama met een dubbel cadeautje. Naast de horloge wordt er ook een Bloomon boeket met vaas aan huis geleverd. Voor dit cadeau ben je aan het juiste adres bij Huybrechts Juweliers.

Een parfum voor de zachte mama 

Is jouw mama altijd heel lief en zacht? Verras haar dit jaar dan eens met een aromatische aquatische geur die patchouli, hout noten en zeenoten bevat. Deze parfum heet ‘Eau des Merveilles Bleue van Hermès’ en bevat niet voor niets het Franse woord merveilles, dat wonderen betekent. Zolang de voorraad strekt kan je dit cadeau terugvinden bij Duvem in Geel!

Een wellnessarrangement voor de drukke mama

Is jouw mama altijd druk in de weer? Staat haar agenda altijd helemaal vol? Dan is het nu de ideale moment om haar een moment van rust te gunnen. En hoe kan dat nu beter dan met een ontspannend wellnessarrangement? Dit arrangement biedt naast een overnachting, een ontbijt en het gebruik van de sauna ook nog een fles bubbels bij aankomst aan. Dit cadeau, dat je bij het Roosendaelhof kan vinden, legt je mama helemaal in de watten.  

 

Toch nog niet overtuigd? De andere handelaars van Geel Centrum hebben ook nog een ruim aanbod aan leuke cadeautjes!