Nieuwe internationale keukens openen in Geel

U bent hier

Het centrum van Geel is een Grieks en Italiaans restaurant rijker

Afgelopen weekend openden op de Pas in Geel twee internationale keukens de deuren. El Greco op nummer 44 en The Italian Chef op nummer 118. Beide restaurants serveren huisbereide, verse en authentieke gerechten.

Opnieuw Grieks restaurant in Geel

Met El Greco beschikt Geel opnieuw over een Grieks restaurant waar je met de hele familie terecht kan. De chef van het vroegere Griekse restaurant ‘Alexander De Grote’ staat er achter de kookpotten. Hij is een echte Griek en staat erop dat alle gerechten op authentieke Griekse wijze bereid worden. De Griekse keuken staat bekend om zijn verse producten en is gezonder, omdat er weinig vetstoffen gebruikt worden.

Op de menukaart vind je dan ook heel veel grill-gerechten. Verder kan je er terecht voor typische Griekse mezze-schotels. Het restaurant baadt in een mediterraanse sfeer en je kan er zowel met grote groepen als gezellig met z’n tweetjes komen eten. De spreiding van de tafeltjes over de twee verdiepingen, heeft geleid tot knusse hoekjes. Ideaal om gezellig te tafelen.

Restaurant El Greco

Pas 44 Geel
reserveren: 0494 49 71 97
Open:
Ma, Do, Vr, Za: van 18u tot 2u
Zo: van 12u tot 15u en van 18u tot 2u
Di-en woensdag gesloten

Italiaans eten: ter plaatse of aan huis geleverd

Kaled Charfadi van restaurant The Italian Chef is gepassioneerd door de Italiaanse keuken. Zijn trendy zaak op de Pas in Geel opende afgelopen vrijdag de deuren en de reacties waren meteen lovend. “We hebben een nieuw concept waarbij we Italiaans, vers, gezond en lekker eten als take-away of delivery aanbieden”, zegt hij. “Ik vind lekker eten belangrijk. Daarom bieden we restaurant-kwaliteit aan, maar dan aan een democratische prijs. Je proeft dat we verse producten gebruiken en daarmee maken we het verschil.”  

Je kan ook in de zaak komen eten. De grote muurschildering van Don Corleone uit The Godfather geeft het restaurant een moderne Italiaanse sfeer. De locatie op de Pas in Geel Centrum is niet toevallig gekozen. The Italian Chef opende hier de deuren, omdat het goed bereikbaar is vanuit alle uitvalswegen en tegelijk pal in het centrum ligt. “De buurt is hier aan het openbloeien en daar maken we nu deel van uit.” 

Restaurant The Italian Chef

Pas 118 Geel
www.theitalianchef.be
reserveren: online of 014/58 84 77 of 0498/19 89 30
Open:
Maandag – Vrijdag : 11u00 – 13u30 en 17u00 – 22u30
Zaterdag & zondag: 17u00 - 22u30
Woensdag gesloten