Nieuw in de Stationsstraat: Alles op alles

U bent hier

Het was zeker geen aprilvis, maar op 1 april opende de gloednieuwe zaak Alles op Alles in de Stationsstraat in Geel Centrum. Voor iedereen die interesse heeft in graffiti en art? Hier moet je zijn!

Als je Alles op Alles binnenwandelt, kom je terecht in een creatieve ruimte waar je ogen te kort komt. Naast unieke kunstwerken vind je er teken-, hobby- en knutselgerief. Ook hebben ze een persoonlijke kunstenaar die gespecialiseerd is in prachtige muurschilderingen. 

Eerbetoon aan overleden broer

Zaakvoerder Phoenix -zijn naam verklapt zijn Jamaicaanse roots- richtte de zaak op als een eerbetoon aan zijn overleden broer Sirius. Het was zijn droom om samen met zijn vader, die ook kunstenaar is, bekend te worden. “We moeten zeker nog veel leren en groeien, maar we hebben deze kans met beide handen gegrepen.” En of, want ze ontvangen iedere klant met de glimlach en maken altijd tijd voor een babbeltje!

Geel, je komt er en je blijft er

“We openden onze zaak in Geel omdat we een connectie met de stad hebben: je komt er en je blijft er. Bovendien is Geel ook centraal gelegen tussen grote steden in en is de stad in volle bloei.”
 

Adres: Stationsstraat 75, 2440 Geel
Contact: Allesopalles12@gmail.com
0475 71 79 28
Facebook
Instagram