Minigolf neemt vliegende start

U bent hier

Vrijdagmiddag werd de pop-up minigolf op de markt van Geel voor de eerste maal opgebouwd. Burgemeester Vera Celis en eerste schepen Leen Beke hadden de eer om - met wat hulp van enkele jonge omstaanders - het eerste balletje te mogen slaan. Het werd geen hole-on-one maar mits wat oefening moet dat een van de volgende dagen wel lukken.

Vertier voor jong en oud

Nog tot en met 31 augustus kan iedereen een balletje komen slaan op het minigolfparcours. De banen worden elke dag om 13u opgebouwd en ze blijven liggen tot 21u. Op de marktdagen dinsdag en zaterdag zal de opbouw een uurtje later gebeuren en kan er vanaf 14u gespeeld worden. Een spel kost 2,5 euro per persoon. Tal van vrijwilligers steken de handen uit de mouwen en zorgen voor een goede gang van zaken.

Ook voor de toeschouwers op de vele gezellige terrassen is het een aanrader om de kunsttoeren van de minogolvers van nabij te aanschouwen.

Gratis spelen dankzij de centrumhandelaars

Wie in de Geelse winkels een aankoop doet, krijgt een stempelkaart en een eerste stempel. Per schijf van 10 euro volgt een tweede stempel. elke 3 stempels zijn goed voor een gratis minigolfspel.

Bekijk de reportage van de opening van het minigolfparcours

Waarop wacht je nog? Haast je naar Geel Centrum voor een leuke tijd!