Koffie en lekkernijen op het zonovergoten terras van Kothee’ke

U bent hier

Geniet van de lekkerste koffies, theeën, wijntjes en home made taarten in het knus koffiehuisje of bij zonnig weer op het terras. The place to be: Kothee’ke!

Op 11 april heropenden Marjan en Geert Kothee 9 onder de naam Kothee’ke. “Eigenlijk werd het in de volksmond al Kothee’ke genoemd. Dus was de keuze snel gemaakt!”, aldus Geert. “Wij zijn zelf ook afkomstig van Geel en kwamen regelmatig bij de vorige eigenaar over de vloer. Toen de zaak over te nemen stond, zijn we meteen op die kar gesprongen.”

Bij Kothee’ke is er voor ieder wat wils. Van frisdranken over speciale koffies en theeën tot Marjan’s home made mocktail. Een hongertje? Ook dan kan je op de kaart kiezen tussen ontbijt, broodjes, vers gemaakte soep, croques, panini’s en meer. Het gekende broodje Kothee’ke is met zijn kip en appeltjes een populaire keuze. En ook voor de zelfgemaakte plattekaastaart wil je zeker langs gaan!  

Als het zonnetje schijnt, is het heerlijk vertoeven op het zomerterras van Kothee’ke. Het terras werd gepimpt met zelfgemaakte banken zodat jij helemaal relaxed kan genieten!

Adres: Stationsstraat 9, Geel

Openingsuren:
Maandag & zondag: gesloten
Di-vrij: 9u30-18u
Zat: 8u30-18u

Facebook
Instagram