Jetaircenter vestigt zich in Geelse Nieuwstraat

U bent hier

 

Reisbureau kiest voor Geel Centrum

Een reisje boeken? Het kan voortaan bij Jetaircenter in de Nieuwstraat in Geel. Het reiskantoor verhuisde eind vorig jaar van de Pas naar Nieuwstraat 57.

“Vroeger waren we gevestigd aan de rotonde aan de Pas”, vertelt Office Manager Heike Wallach. “Aangezien er op deze locatie een groot kantoorcomplex komt van 11 etages met onderaan kantoren en bovenaan appartementen én er geen winkelruimte op straatniveau meer is toegestaan, waren we genoodzaakt op zoek te gaan naar een andere locatie. Het hele proces is zeer snel gegaan. Op amper twee maanden tijd hebben we een nieuwe kantoorruimte gevonden en deze volledig operationeel gemaakt. Op 16 oktober 2015 hebben we onze intrek genomen in het nieuwe kantoor.” De keuze viel op een handelspand in de Geelse Nieuwstraat.

Grote zichtbaarheid

“De Nieuwstraat was voor ons een voor de hand liggende keuze”, gaat Heike verder. “De zichtbaarheid is er nog net iets groter dan op de Pas en bovendien heb je er ook veel passage.” Toch is er ook een klein minpuntje. “In het verleden was er vlakbij ons kantoor een gratis parking. In de Nieuwstraat is er ook veel parkeermogelijkheid, maar deze is tegen betaling. Om hier op in te spelen, kunnen klanten bij ons het Geelse halfuurtje verkrijgen. Zo kunnen ze toch een halfuurtje gratis parkeren wanneer ze een reis komen boeken.”

Nieuwe klanten

In het verleden trok Jetaircenter Geel voornamelijk klanten aan van de omliggende gemeenten. “Onze vestiging lag vlakbij belangrijke invalswegen, zoals de Antwerpseweg. Dit zorgde ervoor dat verschillende klanten bijvoorbeeld na hun winkelbezoek aan Colruyt bij ons langskwamen om reisinformatie in te winnen. Ook toekomstgericht hopen we deze doelgroep te kunnen blijven dienen. Daarnaast willen we ons meer gaan richten tot de Gelenaren zelf.  Op de drie maanden tijd dat we hier nu gevestigd zijn, hebben we al heel wat nieuwe klanten mogen ontvangen. Er zijn zelfs al dagen geweest dat we geen tijd hadden om eventjes te pauzeren, maar dat nemen we er met plezier bij. Het ziet er alvast veelbelovend uit voor de toekomst”, concludeert Heike Wallach.

Zin om op vakantie te gaan? Breng een bezoekje aan Jetaircenter, Nieuwstraat 57 in Geel of neem contact op via geel@jetaircenter.be of +32 (0)14 59 14 96.

Foto: Heike Wallach en Ann Kempen in het reiskantoor in de Geelse Nieuwstraat