Immo VL helpt jou met al je vastgoedavonturen

U bent hier

Je wil jouw eigendom verkopen? Je wilt zelf een woning kopen of huren? Of je bent op zoek naar een specialist voor een gratis schatting? Dan is Immo VL de ervaren partner die je nodig hebt. Het vastgoedkantoor, gevestigd op de Pas, helpt je graag verder met advies op maat. Immo VL zal in 2025 dertig jaar actief zijn in het centrum van Geel, feest!

Vastgoedondernemer van het Jaar

Het is Wim Verboven die 25 jaar geleden Immo VL overnam en verder heeft uitgebouwd tot een vaste waarde in de Kempen. Volgens Wim is Geel de ideale locatie voor Immo VL en een ankerpunt in de regio, want het is een perfecte verbinding tussen de kantoren in Mol en Tessenderlo. Wist je dat Wim met Immo VL in 2019 zelfs Vastgoedondernemer van het Jaar werd?

Een menselijke dienstverlening

Digitalisering en automatisering maken dat de job van makelaar er in de toekomst anders uit zal zien. “Door de digitalisering zal de makelaar nog meer een expert moeten worden. Hij zal proactief en creatief moeten inspelen op de behoeften van de markt. En vooral, de makelaar zal moeten blijven zorgen voor menselijke ondersteuning in de digitale trein waar we allemaal op zitten. Want klantenservice en bereikbaarheid staan steevast op nummer 1!”

Zaakvoerder Wim: “In de loop der jaren heb ik heel veel geleerd en de vastgoedmarkt zien evolueren. Nu wil ik mijn kennis, ervaring en enthousiasme overdragen aan de nieuwe generatie vastgoedmakelaars. Met Immo VL staan we voor ‘mensen helpen’ in al hun vastgoedvraagstukken. We gaan geen uitdaging uit de weg om onze klanten op handen te dragen. Daarbij vergeten we ook onze medewerkers niet, zij krijgen alle kansen om mee te evolueren!”

Adres:
Pas 96, Geel

www.immovl.be
Facebook
Instagram

Openingsuren:
Ma-do: van 9u tot 12u30 & van 14u tot 18u of op afspraak
Vrij: van 9u tot 12u30 & van 14u tot 17u of op afspraak
Zaterdag: op afspraak