Hip hip burrito! Tacooz bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd!

U bent hier

Mexicaanse snackbar Tacooz blaast op donderdag 20 mei exact 1 kaarsje uit! Om dat te vieren krijgt iedereen die op 20 mei een bestelling plaatst, een korting van maar liefst 20%!

Een pittig eerste jaar

Tacooz opende de deuren net voor de eerste lockdown. “Het is niet simpel om in tijden van corona een zaak te openen. Toch waren we vastberaden om zo veel mogelijk Gelenaars te laten kennismaken met de Mexicaanse keuken. Ons concept was volledig nieuw in Geel, maar werd goed onthaald. We krijgen vaak positieve reacties van klanten”, vertelt zaakvoerder Mo.

“Tijdens de crisis hebben we echter niet stilgezeten. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met heel wat verbeteringen en vernieuwingen. Binnenkort lanceren we onze nieuwe menukaart en onze volledige vernieuwde website!” Wat mag je verwachten? Een aantal bestaande gerechtjes kregen een smaakvolle update en er kwamen er nieuwe bij.

Op het nieuwe menu zullen tal van nieuwe gerechtjes te vinden zijn en hebben we een aantal bestaande gerechten een update gegeven.

20% verjaardagskorting

Mo staat niet zelf in de keuken, maar achter het fornuis staat een echte latino. De Mexicaanse keuken voelt voor haar als thuiskomen. Wat voor haar dagelijkse kost is, is voor onze klanten telkens weer een culinaire verrassing.

Benieuwd naar de heerlijke Mexicaanse streetfood van Tacooz Bestel online of telefonisch op 014 22 05 71. Op donderdag 20 mei krijg je 20 % korting op je volledige bestelling.