Heylen Vastgoed opent nieuw kantoor op Markt

U bent hier

Heylen Vastgoed opende onlangs de deuren van hun nieuwe kantoor op de Markt. De verhuis naar een toplocatie in het centrum van Geel zorgt alvast voor meer zichtbaarheid en passage.

Betere visibiliteit

Voordien bevond het kantoor van Heylen vastgoed zich op de Werft in de Ecodroom. “Om de visibiliteit van ons kantoor te vergroten hebben we ervoor gekozen om te verhuizen naar de Markt, pal in het centrum. Het nieuwe pand beschikt over acht meter vitrine. Als je vanuit de Nieuwstraat komt, kan je er bijna niet naast kijken”, meent Sebastiaan De Preter, de kantoorverantwoordelijke van Heylen Vastgoed in Geel. Qua visibiliteit merkt hij al een groot verschil ten opzichte van de vorige locatie: “Er is meer passage en heel wat mensen komen spontaan binnen.”

Voor elk (budget) wat wils

Heylen Vastgoed beschikt over een divers aanbod. Je kan er terecht voor vastgoed uit Geel en randgemeenten. Het aanbod varieert tussen kleine woningen, studio’s en appartementen tot grotere huizen. Voor de meer exclusieve panden kunnen geïnteresseerden terecht bij ‘ Heylen exclusief’.

Persoonlijke aanpak

Bij Heylen Vastgoed Geel is een persoonlijke aanpak op maat van de klant belangrijk. “Voor aankoop, verkoop, huur, verhuur en nieuwbouw van zowel de eenslaapkamerappartementen als de exclusieve eigendommen kan je bij ons terecht. Wij kunnen iedereen verder helpen, maar hanteren steeds een andere aanpak.” zegt Sebastiaan.

Onderscheiden van de rest

Vanaf dag één maakt Heylen Vastgoed gebruik van kranten, sociale media en advertenties op de meest gekende immowebsites.  Daarnaast besteden ze veel aandacht aan ondersteunende dienstverlening. We ondersteunen kopers en verkopers van het begin tot eind  bij het hele verkooptraject. “We beschikken over een eigen juridische dienst en begeleiden onze klanten bij het contact met de notaris.” zegt Sebastiaan.

Meer info:

Heylen Vastgoed Geel, Markt 20 in Geel
https://www.heylenvastgoed.be/
https://www.facebook.com/HeylenVastgoedHerentals/