Het zoetste huisje van Geel is verhuisd

U bent hier

Lobke Michiels is zaakvoerster van ’t Zoetje, een winkel die exclusieve zoete lekkernijen en delicatessen aanbiedt. Onlangs verhuisde haar winkel naar een andere locatie waar ze een uitgebreid aanbod aan Amerikaans gebak, taarten, en gepersonaliseerde geschenken aanbiedt.

Betere ligging en bereikbaarheid troef

De nieuwe locatie van haar winkel ligt ongeveer 100 meter verderop. Reden? Vooral omwille van bereikbaarheid en parking. Mensen moesten eigenlijk te ver stappen. In de zomer is dat uiteraard geen probleem, maar als het regent, is dat heel wat minder aangenaam.
Bovendien is de nieuwe locatie niet alleen beter gelegen voor de bestaande klanten, ook de zichtbaarheid van de nieuwe winkel is een grote troef. Er is veel meer passage, waardoor de winkel ook door potentiële nieuwe klanten sneller kan worden ontdekt.

Amerikaans gebak en seizoenschocolade

De winkel zit in een nieuw jasje en Lobke heeft zelf de handen uit de mouwen gestoken om de voormalige kledingzaak om te toveren tot haar nieuwe snoepparadijs.
Het aanbod is hetzelfde gebleven, maar de nieuwe winkel biedt nu ook standaard haar cupcakes, Amerikaanse donuts en gebak aan. Dit in tegenstelling tot de vorige winkel, waar dat enkel op bestelling kon. Met haar cupcakes, donuts en brownies, die allemaal dagelijks vers gebakken worden, wil Lobke een beetje inspelen op de jeugd. De taarten blijven uiteraard ook in het aanbod, omdat dit de mensen het meest aanspreekt.

Verder vind je er nog steeds seizoenschocolade, zoals bijvoorbeeld in het thema van de herfst, en een gamma chocoladefiguurtjes voor Sint en kerst. Daarnaast zijn er ook klassieke pralines, verse dessertkoekjes en schepsnoep. Het snoep op zich trekt al veel klanten en de taarten zijn amper bij te houden. Er wordt blijkbaar nog erg veel gesnoept. Zelfs Lobke staat er soms zelf nog van versteld. En aangezien zij alles zelf bakt, zit haar agenda behoorlijk vol!

Gepersonaliseerde aanpak voor huwelijk en geboorte

Er wordt heel veel aangekocht als geschenk, omdat alles in ’t Zoetje kan worden gepersonaliseerd. In principe is alles mogelijk. Je laat iets zien dat je op Pinterest hebt gespot bijvoorbeeld, of Lobke gaat met haar eigen creatieve ideeën aan de slag. Huwelijksgeschenken of geboortesuiker die je ergens anders niet meteen kan verkrijgen, kunnen hier worden gerealiseerd. Lobke heeft zelfs voor klanten al zitten breien en haken. Alles kan! En dat vinden mensen heel interessant.

Goed om weten: Hans, de man van Lobke, is grafisch ontwerper. Je kan in ’t Zoetje voor de geboorte van je kleine spruit een geboortekaartje laten ontwerpen en in hetzelfde thema de doopsuiker, taart of cupcakes voor de babyborrel laten maken. Er kan ook worden gekozen uit het standaard aanbod in de winkel , maar toch kiest 99% voor de gepersonaliseerde aanpak.

Het drukwerk wordt allemaal vanuit ’t Zoetje geregeld en de levering doen ze zelf, zelfs in het weekend.

‘t Zoetje heeft duidelijk voor elk wat wils met haar creatieve, persoonlijke aanpak en uitgebreide, unieke aanbod! Reden te meer om binnen te stappen in deze wereld vol lekkers!