Heerlijk ontspannen bij Good Health Thai Massage

U bent hier

Ben je op zoek naar een traditioneel Thais massagesalon waar je zowel lichamelijk als mentaal volledig kan ontspannen? Dan is Good Health Thai Massage in Geel centrum iets voor jou! 

Meer dan 10 jaar ervaring

Masseuse Nidtaya had eerder al haar eigen massagesalon in Thailand. Daar behaalde ze ook de nodige diploma’s om klanten een gerichte behandeling te kunnen geven. Je kan kiezen voor enerzijds een ontspannende behandeling, en anderzijds een behandeling gericht op het verlichten van pijn.

Gevarieerd aanbod

Bij Good Health Thai Massage kan je onder meer genieten van de oil relax massage, de deep tissue massage en de Thaise olie massage. Daarnaast kan je er ook terecht voor een hot stone massage, kruidenstempelmassage, hoofd-nek-schoudermassage, voetmassage, kindermassage voor kinderen van 3 tot 12 jaar en een zwangerschapsmassage. 

Een mooi, compact centrum

“De zaak is van Nidtaya, en ik help alleen achter de schermen”, vertelt Jeroen Wijnands van Good Health Thai Massage. “Er was in Geel nog geen professionele Thaise massage, dus vonden we dit een goede uitvalsbasis. Ook heeft Geel een mooi en compact centrum met heel vriendelijke mensen. 80% van onze klanten komen terug, en dat willen we graag zo houden!”

Adres:
Pas 86, Geel

Website:
www.goodhealththaimassage.be

Openingsuren:
Ma-zat: van 11u tot 20u
Zondag gesloten