Geelse handelaars springen op de kar van e-commerce

U bent hier

 

Ooit al eens iets online gekocht? Je bent niet alleen! E-commerce blijft groeien. In 2015 bestelde maar liefst 64% van de Belgen een product of dienst online. Kledij en schoenen blijven de populairste online aankopen, gevolgd door (hotel)overnachtingen en boeken. Tegen 2025 wordt zelfs een verdere groei van 25% verwacht. Ook de Geelse handelaars merken de trend en springen mee op de kar van online verkoop. 

Weinig tijd om te shoppen? Bij deze handelaars kan je snel en eenvoudig online producten bestellen:

Schoenen en kleding​

Pedico schoenen & lederwaren: Bestel online jouw favoriete paar schoenen of maak alvast kennis met de huidige collectie vooraleer je een bezoekje brengt aan de Pedico winkel in de Geelse Nieuwstraat.

United Brands: Van kleding, schoenen, badgerief tot tassen en accessoires. Op de website van United Brands bestel je snel en eenvoudig jouw favoriete items. Wat dacht je trouwens van een nieuwe sportoutfit?

Caramel: Op zoek naar een stijlvolle outfit met net dat beetje meer? Van bloezen, broeken, jassen en rokken tot stijlvolle vesten en blazers, op de webshop van Caramel vinden alle vrouwen iets naar hun zin.

Fien en Fons: Op zoek naar een trendy outfit voor je kind? De webshop van Fien en Fons bied je tal van inspiratie, waardoor het shoppen voor je kids nog gemakkelijker wordt. Maak een keuze tussen de exclusief samengestelde looks door de persoonlijke styliste Ann Schuurmans of kies voor de nieuwste collecties.

Axcess Mode: Op zoek naar de ideale dameskleding? Bij Axcess Mode kan je tal van toffe combinaties maken. Bestel je favoriete item online!

Audio, video, foto en multimedia

Foto Milow: Op zoek naar een digitale camera, smartphone of GPS-toestel? Dan kan je terecht op de webshop van de Geelse fotospecialist, Foto Milow. Op werkdagen vóór 22u besteld = de volgende dag thuis geleverd. Gratis levering vanaf €20,00.

Tony’s muziekhuis: De favoriete plek van film- en muziekliefhebbers. Voor CD’s, vinyl, DVD’s en blurays ben je bij Tony’s Muziekhuis aan het juiste adres! Bestel online de hits van het moment.

Vrije tijd

Jetaircenter Geel: Zin om op vakantie te gaan? Op de website van Jetair boek je in een mum van tijd jouw favoriete reis!

Zwemshop Geel: Op zoek naar een badpak, bikini of zwemshort van Speedo? Dan zit je goed bij Zwemshop Geel. Ook het online bestellen van geschenkbonnen en accessoires is online mogelijk.

Wollini: Zot van wol, gek op breien? Marianne verwelkomt je van harte in haar wolboetiek in Geel. Ook op de website van Wollini kan je online wol of cadeaubons aankopen.

Eten en drinken

Leonidas/BonBonGiorno: Online een doosje Leonidas Pralines bestellen, een pakje overheerlijke koffie opzij laten zetten of gewoon zelf je eigen geschenkmand samenstellen? Dan ben je bij Leonidas aan het juiste adres.

Pita Geel: Zin in pita, pizza, pasta, wok of een ander heerlijk gerecht? Op de website van Pita Geel bestel je in een mum van tijd jouw favoriete gerecht. Woon je in Geel? Dan kan je misschien wel beroep doen op de delivery crew van Pita Geel. 

De Kaashoeve Geel: Kaaseters kunnen terecht bij de Kaashoeve in de Geelse Stationsstraat. Geen zin om te wachten? Bestel online een heerlijke kaas-, charcuterie- of tapasschotel en kies zelf het tijdstip van afhaling.

Patisserie Verlooy: Geen zin om lang te wachten bij jouw favoriete patisserie? Bij Verlooy heb je de mogelijkheid om online jouw favoriete brood, pistolets, koffiekoeken en klein gebak te bestellen voor zaterdag, zon- en feestdagen. Zo vermijd je lange filerijen bij afhaling!

Brasserie - restaurant Flore: Wil je graag iemand plezier doen met een heerlijk etentje of ontbijt? Op de website van Brasserie - Restaurant Flore heb je de mogelijk om online een cadeaubon te bestellen. Deze wordt opgestuurd naar het door jou gekozen adres. 

Volgende handelaars lanceren in de nabije toekomst een webshop: Lingerie Nelly, Het Slaapcentrum