Figurel, de afslankboetiek voor elke vrouw in elke levensfase

U bent hier

Figurel focust zich niet enkel op afslanken, maar op bewegen, je mentaal welzijn en gezonde voeding. Want deze drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden om je goed in je vel te voelen!

Vernieuwde studio

Al 26 jaar is Figurel gesetteld in het centrum van Geel, weliswaar toen nog onder de naam Bodystyling. Saskia begon er in 1997 te werken en nam drie jaar later, in 2000, de zaak over. Zoveel jaar later breidt ze het concept van Figurel uit en kiest Saskia voor vernieuwde cabines en studio.

“Figurel is er voor iedereen en sluit niemand uit. Voor zij die willen afvallen, zich beter in hun vel willen voelen, in de menopauze zitten, zwanger zijn of net bevallen zijn, … Wij bieden elke vrouw ondersteuning in welke levensfase dan ook!”

Body, mind & food

Bij Figurel kan je onder meer een sport work-out doen in een hot cabin, waarin het gemiddeld 40 graden wordt. Maar ook hot yoga en hot pilates behoren tot de mogelijkheden. “Sporten in warmte stimuleert de vetverbranding, vermindert stress en geeft een boost aan je immuunsysteem”, vertelt de gedreven Saskia. “Al wil ik wel een belangrijke nuance meegeven dat Figurel niet enkel staat voor afslanken. Wij stellen voor onze klanten graag een persoonlijk traject samen met de juiste tools over body, mind en food.”

Adres:
Diestseweg 14, Geel

Contact:
+32 14 59 16 88
Website
Facebook
Instagram

Openingsuren:
Op afspraak - het eerste intakegesprek is volledig gratis