Extra shopplezier in het nieuwe pand van Shop Up North

U bent hier

Conceptstore Up North verhuisde onlangs naar een nieuw pand in de Nieuwstraat, slechts 50 meter verder. “Nu we extra ruimte hebben, kunnen we onze klanten nog meer inspireren”, zeggen Valerie en Stefan.

Shop Up North verhuisde omdat ze behoefte hadden aan een grotere ruimte. “We merkten dat onze vorige winkel te klein aan het worden was om onze klanten te kunnen blijven inspireren. Ook voor het aanbod van onze geboortelijsten hadden we geen plaats meer. We wilden heel graag in het centrum blijven. Toen we hoorden dat het pand van de voormalige Esprit-winkel vrij zou komen, hebben we ook geen seconde getwijfeld. Een bijkomend voordeel is dat we maar 50 meter moeten verhuizen.”

Het concept blijft hetzelfde. Momenteel telt het aanbod van Up North een 150-tal merken. Daar zullen er nu nog enkele aan toegevoegd worden. Wat de meubels betreft, is het aanbod deels veranderd en zijn er bovendien extra merken bijgekomen. “Nu we meer ruimte hebben, kunnen onze klanten echt naar hier komen om de zetels, stoelen en tafels te bewonderen en uit te testen”, klinkt het.

Up North is nog steeds het perfecte adres voor een origineel cadeau! Wil je een geboorte-, huwelijks of zelfs een verjaardagslijst? Valerie helpt je graag om de juiste keuzes te maken! Ga zeker eens langs in deze bijzondere winkel in de Nieuwstraat in Geel.

 

Adres: Nieuwstraat 100, 2440 Geel
Website: https://shopupnorth.com/