Een nieuwe haan in De kip van Angèle

U bent hier

De kip van Angèle werd onlangs overgenomen door Serge Vandecruys. Serge is geen onbekende voor de Gelenaars want hij baatte voordien café ‘El Sendero’ uit op de Geelse Markt.

Een droom die uitkomt

“Het is altijd mijn droom geweest om een klein, gezellig bruin café zoals De kip van Angèle te kunnen uitbaten. In een klein café heb je een persoonlijke band met je klanten, dat vind ik leuk. De Kip had al veel vaste klanten, die mensen komen nog steeds langs. Ik heb al veel oude maar ook veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen in het café”, zegt Serge.

De kip is een café waar iedereen zich welkom voelt. Een warme tas koffie? Of liever een fris biertje? Geleidt door een gezellige babbel maak je er ongetwijfeld een gezellig moment van in De kip van Angèle.

“Het openingsweekend in september was meteen een groot succes. Ondanks de coronamaatregelen is het al vrij druk geweest. Zonder enig probleem trouwens. Ik moet zeggen dat onze klanten de maatregelen goed respecteren, dat maakt het voor iedereen aangenaam.”

Winterterras

“Het café is niet zo heel groot. Om toch meer mensen te kunnen verwelkomen ben ik van plan om een winterterras met verwarmde tent te zetten. Of dit al dan niet kan doorgaan valt nog samen met de stad te bekijken”, weet Serge. “Ik ben in ieder geval de stad Geel heel dankbaar voor alles wat ze voor de horeca gedaan heeft.” 

Ook zin in een gezellige tijd op café? De kip van Angèle is open op:

Donderdag van 16u tot 23u
Vrijdag van 16u tot 23u
Zaterdag van 10u tot 23u
Zondag van 14u tot 23u.