Tony's Muziekhuis

U bent hier

Onafhankelijke muziekwinkel

 

Bij Tony's Muziekhuis vind je een zeer ruime keuze CD's, vinyl, DVD's en blurays: wij hebben er zo maar eventjes meer dan 25 000 verschillende voor u in de winkel klaar liggen. Ook hebben we heel wat exclusieve aanbiedingen: interessante CD's, DVD's, blurays of vinyls die in België niet uitgebracht zijn, tikken wij voor u op de kop.

  • CD's: zeer uitgebreid gamma: gaande van jazz en wereldmuziek tot pop en blues, van klassieke muziek en filmmuziek tot hard rock en rock n roll!
  • Wij hebben ook een heel ruim aanbod aan Nederlandstalige en Duitstalige CD's. Daarbij vergeten we ook lokale artiesten niet
  • DVD's & blurays: zeer ruim aanbod van alle genres van films, special interest, TV-series, documentaires. Ook muziek-DVD's en muziek-blurays
  • Vinyl: zeer ruim aanbod. We nemen sinds 2012 deel aan Record Store Day in de maand april. Onze vinylprijzen zijn zeer democratisch!

Kom dus zeker naar onze winkel om er een kijkje te nemen. Je zal versteld staan van ons ruime aanbod.

Heel onze voorraad - en op dit moment (dit is zomer 2016) zijn dat meer dan 30 000 verschillende artikelen - vind je ook op onze website. Je kan vanuit je luie zetel bij ons in de winkel rondsnuisteren, dag en nacht. Zoek je iets bepaalds? Tik in onze zoekrobot dan de naam van de artiest of de titel van het product in en je weet binnen een paar tellen wat we daarvan in de winkel liggen hebben.

Vergeet ook niet om fan te worden van onze Facebookpagina want bijna dagelijks zetten we er interessante nieuwtjes op.

En vind je niet wat je juist zoekt .... vraag het dan aan Tony of Chris! We zijn altijd bereid om zaken te bestellen.

Parkeren kan op de randparking Pas (inrijden aan de ING-bank), zelfde kant van de straat als Tony's Muziekhuis.

Onze merken:

  • Over de webshop van Tony's Muziekhuis