Pedico

U bent hier

Pedico - schoenen & lederwaren

 

Alle mooie merken in één winkel, in een collectie met diepgang.  Zowel voor dames, heren, jeugd en kinderen brengt Pedico schoenen en lederwaren, met in totaal meer dan 200 merken.

Omdat fashion niet altijd synoniem hoeft te zijn voor duur, streeft Pedico ernaar om de modetrends ook te vertalen naar prijsvriendelijke, toegankelijke merken.  Een goede verhouding tussen fashion, kwaliteit en draagcomfort is al even belangrijk.

Waar mode een belangrijk aspect is binnen de collectie van Pedico, daar is comfort dat zeker ook.  Een grote selectie aan comfortmerken combineert een vaak modieuze uitstraling met een perfecte pasvorm:   Mephisto, Durea, Wolky, Think!, Gabor, Ara, Clarks, Ecco, Footnotes, Voltan en vele andere.

De speelse kinderafdeling, de enthousiaste ondersteuning en de uitgebreide kindercollectie in Pedico spreken voor zich: kinderen zijn belangrijk bij Pedico!  Zo ook de keuze van de juiste schoen voor het juiste kind.  Voor Pedico moet een kinderschoen voldoen aan heel specifieke eisen, zodat het kindervoetje zich ideaal kan ontwikkelen.

Welkom bij Pedico.  Vanaf 1 maart zijn we terug open in de Dekenij, Nieuwstraat 27.  Om ontspannen te winkelen, temidden van rust, ruimte, licht en groen. 


  • Parkeer je op de Parking Nieuwstraat?  Laat het steegje naast Pedico je dan naar de Nieuwstraat brengen.
  • De mooiste keuze in kinderschoenen!  De grote selectie in kwaliteitsmerken voor kinderen maakt dat de schoentjes niet enkel mooi aanpassen maar dat ze zich ook goed laten voelen - daar gaan we voor.
  • Een ruime keuze in dames-, heren- en kindermode.  Tenmidde van veel licht en groen wordt winkelen echt ontspannen.