Living

U bent hier

Eten & geluk om te delen

 

Bij Living vinden wij dat voedsel vooral eenvoudig, verrukkelijk en gezond moet zijn. En als we dit met vrienden rond de tafel kunnen delen, genieten we er eens te meer van.

Living is bewust eten en genieten van alle bijzondere momenten, met aandacht voor details. Wij willen zelf ervaren dat het eens wat meer mag zijn, dat er liefde steekt in gerechten en attentheid in het overbrengen. Onze passie willen we delen!

Je kunt bij ons terecht voor huisgemaakt gebak, sterke koffie, originele lattes en verse thee, huisgemaakte limonades en ice-tea, biologische sapjes en alcoholische dranken, dikke boterhammen met eigenbereide spreads, verzorgde ontbijten, huisgemaakte soep en wisselende suggesties.

Je zetelt bij ons in een knusse zithoek met speelgoed of geniet van de rust in het centrum op een beschut terras achteraan.

Creativiteit is de rode draad in het interieur en de menu. Wij willen niet enkel inspireren, maar ook laten ontdekken in onze workshops over voeding en creativiteit, de Living Labs.


  • home-made verggieburger