Immo VL

U bent hier

Verkoop met advies

 

Elke Belg wordt geboren met een baksteen in de maag. De aankoop van een eigen vastgoed is voor de meeste mensen dan ook een mijlpaal in hun leven. Wat de ene partij aankoopt, wordt door een andere verkocht. IMMO VL maakt er daarom zijn missie van om zoveel verkopers als kopers van vastgoed onvoorwaardelijk te adviseren.

We onderscheiden ons door vanaf het eerste contact pro-actief advies uit te brengen. Dit kan gaan van vrij algemeen advies tot specifiek fiscaal inzicht in uw situatie. Als u dat wenst ontvangt u bovendien een gratis en eerlijke schatting van uw vastgoed.

Voor elke klant creëren we een zorgeloze samenwerking. Het aanvragen van attesten, advies om uw woning verkoopklaar te maken, bezoeken met potentiële kopers, begeleiding bij de notaris, het aanleveren van een post-interventiedossier, tot 'problem-solving' na de volledige afhandeling van uw dossier,... Samenwerken met IMMO VL staat garant voor een complete aanpak.

Ondertussen kunnen we terugblikken op meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en het succesvol uitbouwen van 5 kantoren in Geel, Mol, Tessenderlo, Herentals en Heusden-Zolder. In elke regio heet een betrokken en geëngageerd team u van harte welkom.

Staat u op punt om vastgoed te kopen of te verkopen? Laat u bijstaan door een expert. Wij kijken er naar uit om snel van u te horen!