Brasserie Flore

U bent hier

De absolute topper in prijs-kwaliteit!

 

PINTJES UIT CITERNES

Brasserie Flore is al jarenlang een gevestigde waarde op de markt van Geel. Als je de brasserie binnenkomt, springen twee grote koperen biervaten meteen in het oog. Cederic serveert zijn pintjes voortaan vanuit citernes, wat voor een betere en zachtere biersmaak zorgt. Achter de bar worden alle cocktails en mocktails vers en à la minute gemaakt. Elke twee à drie maanden wordt de cocktailkaart aangepast, maar de klassiekers blijven steeds op de kaart staan. De nieuwe veranda geeft je in de winter het gevoel dat je buiten zit, maar dan in een aangename temperatuur. De veranda kan ook helemaal opengezet worden, zo kan er makkelijk omgeschakeld worden naar een zomer- of winterterras.

​MENUKAART: BACK TO BASICS

Op de menukaart staat prijs/kwaliteit centraal, in combinatie met toegankelijke gerechten. De keuken pikt in op nieuwe trends en de koks werken bij voorkeur met seizoensproducten van de beste kwaliteit. Elke weekdag kan je bij Flore terecht voor een dagmenu met klassiekers aan een democratische prijs van 13 euro. Zo kan je er op donderdag steak met friet eten, elke vrijdag staat er een visgerecht op het menu. Ook ontbijten kan nog steeds bij brasserie Flore, elke dag vanaf 8u30.

EIGEN IMPORT VAN KWALITEITSWIJNEN

Cederic ging - samen met enkele andere wijnliefhebbers - zelf van start met het importeren van wijnen. Omdat hij ze zo rechtstreeks kan afnemen van de producenten, kan hij betere wijnen voor een goedkopere prijs aanbieden. De wijnen worden persoonlijk uitgezocht en komen vooral uit Frankrijk, Argentinië en Spanje.

 

Gratis privé parking achter de zaak enkel voor onze klanten: van 18u tot 04u (ook feestdagen) op parking VEWO, bereikbaar via Kollegestraat.
Nadat u de wagen geparkeerd heeft, volgt u de wegwijzers ‘Brasserie Flore’ via ingang parking Corbie Hotel.