Winnaars lenteshoppingweekend bekend

U bent hier

 

Geels gezin schenkt shoppingcheque aan afdeling kinderoncologie

Winnaars lenteshoppingweekend bekend: ben jij bij de gelukkigen?

Enkele weken geleden vond in Geel Centrum het jaarlijkse lenteshoppingweekend plaats. Tijdens deze opendeurdagen maakten winkelliefhebbers kans op tal van mooie prijzen. Afgelopen woensdag werden de hoofdwinnaars bekend gemaakt.

Deelnametickets en fotowedstrijd

Tijdens het shoppingweekend op 12 en 13 maart organiseerden de handelaars enkele wedstrijden, waarmee winkelliefhebbers kans maakten op één van de drie shoppingcheques van 250 euro of een ander leuk geschenk uit de prijzenpot met een totale waarde van maar liefst 3.000 euro.

“Elke klant ontving bij aankoop van min. € 10 een deelnameticket, dat ter plaatse ingevuld of later gevalideerd kon worden via de website. Dit leverde alvast een online en offline hoofdwinnaar op. Daarnaast stond er tijdens het shoppingweekend ook een fotobus op de Markt waar geïnteresseerden leuke snapshots konden nemen. Deze werden later gepost op sociale media. De foto met de meeste likes won uiteindelijk de wedstrijd.”​ - centrummanager Jochen Vandeven

Hoofdwinnaars

De prijsuitreiking vond afgelopen woensdag plaats tijdens een receptie bij kledingwinkel Mode Jona’s in de Nieuwstraat. In het bijzijn van centrummanager Jochen Vandeven en enkele centrumhandelaars, maakte schepen van Lokale Economie, Pieter Verhesen de drie winnaars van de shoppingcheques ter waarde van €250 bekend.

Een onschuldige hand trok de deelnametickets van Gelenaar Patricia Jans en Herentalsenaar Maria Liekens uit de deelnemersbox. Kris Bertels en zijn vrouw Leen Maes uit Geel werden bestempeld tot de winnaars van de fotowedstrijd. Zij zijn alvast van plan hun  prijs zinvol te besteden.

“Met onze cheque kopen we cadeautjes bij de Geelse handelaars voor de jarige leukemiepatiëntjes op de dienst oncologie van het UZ Gent”, luidt het. "Zo willen we de kinderen en hun familie een hart onder de riem steken."

Resterende prijzenpot

Naast drie hoofdwinnaars, trok Geel Centrum vzw ook nog zo’n 30 kleinere winnaars. Zij werden donderdag persoonlijk via mail op de hoogte gebracht en hebben nog tot en met vrijdag 15 april de tijd om hun prijs af te halen op het onthaal van het stadhuis. De gelukkigen mogen uit de prijzenmand elk twee cadeaubons kiezen, geschonken door de handelaars zelf. 
 

Proficiat aan alle winnaars!