Vrijdag 4 mei gezellig avondshoppen in Geel Centrum

U bent hier

Op vrijdagavond 4 mei zetten heel wat winkels in Geel Centrum de deuren wagenwijd voor je open!

Ben je nog op zoek naar een leuke communie-, lente- of zomeroutfit? Dan is deze avondshopping dé ideale gelegenheid om te vinden wat jij zoekt. De deelnemende winkels blijven open tot 21u en nagenieten kan op één van de vele gezellige terrasjes op de Markt!
 

5 goede redenen om zeker aanwezig te zijn op deze avondopening:
 

Meer dan 40 handelaars zetten de deuren voor je open

Maar liefst 45 handelaars in de Nieuwstraat, Pas, Stationsstraat, Markt en Diestseweg verwelkomen je graag in hun zaak. Hieronder een overzicht van de deelnemende handelaars per straat:

Nieuwstraat
Veritas, Mode Jona’s, Othello, Two store, ’t Zoetje, Glammer, Pedico, Okaïdi, Vegrid, Panos, Lingerie Kris, Shoeby, Esprit, Zeeman, Hema, Lederwaren Jacobs, Repair Point, Ferdy, Scintilla, Lolaliza, Marc Voeten Juwelier, Mega Shop, La Femme Unique, Volkshuis, Duvem, Hunkemöller (tot 20u), Dampshop

Pas
Schoenen Opdebeeck, Caramel, Bellissimo, Axcess Mode, Moderna, Koffiehuisje Gateau & Zo, Lingerie Imago (tot 19.30u), De Lange

Stationsstraat
Bellini, Odds & Ends, Odette’s, De Proeverij, Uurwerken Juwelen Marc Vennekens

Diestseweg
Nick Lafruit

Markt
Huybrechts Juwelier, Optiek Devos, Huis Mertens, Ago Jobs & HR
 

Kras en win één van de 100 shoppingcheques ter waarde van 10 euro

Bij iedere aankoopschijf van 10 euro bij de deelnemende handelaars ontvang je tijdens het avondshoppen een kraslot waarmee je kans maakt op één van de 100 shoppingcheques t.w.v. 10 euro. Mooi meegenomen toch?
 

Tal van animatie in de straten

Tijdens het avondshoppen zal er tal van entertainment voor jong en oud in de straten aanwezig zijn. De wandelende creatie TJOEBIE zorgt voor een verrassend spektakel. Sarah Toestra, de wandelende fee die viool speelt en de percussionisten van LKMTiV zorgen met hun huisgemaakte drums voor een leuk muzikaal optreden. Het Cadeautjes team brengt leuke cadeautjes voor iedereen mee! Ook ballonnenclowns Huzzy en Kiko zijn van de partij en toveren leuke balloncreaties voor de kids tevoorschijn.
 

Gratis hapje en drankje bij de deelnemende handelaars

Alle bezoekers worden deze avond extra in de watten gelegd. Bij verschillende handelaars krijg je een gratis hapje en/of drankje aangeboden en op de Pas en in de Nieuwstraat kunnen klanten genieten van een lekkere sangria.
 

Gratis bovengronds parkeren na 18u

Genoeg redenen dus om deze gezellige avond langs te komen in Geel Centrum!