Vrijdag 10 mei gezellig avondshoppen in Geel Centrum

U bent hier

Op vrijdagavond 10 mei zetten heel wat winkels in Geel Centrum de deuren wagenwijd voor je open!

Ben je nog op zoek naar een leuke communie-, lente- of zomeroutfit? Dan is deze avondshopping dé ideale gelegenheid om te vinden wat jij zoekt. Meer dan 30 handelaars in de Nieuwstraat, Pas, Stationsstraat, Markt en Diestseweg heten jullie van harte welkom in hun winkels tot 21u. Hieronder een overzicht van de deelnemende handelaars per straat:

Diestseweg

Vanderlinden Optiek

Markt

Huybrechts Juweliers

Nieuwstraat

Bakkerij Geel
De Dampshop
De Gusting
Duvem
Ferdy
Glammer Fashion
Hunkemöller
Lievens
Lingerie Kris
La Femme Unique
La Vida
Lederwaren Jacobs
Lola & Liza
Maja
Marc Voeten Juwelier
Mode Jona's
Pedico
RepairPoint
Roos met witte stippen
Shop Up North
Two Store
Vegrid Schoenen
Veritas
Zeeman

Pas

Bellissimo
Caramel
De Lange
De Passage
Imperia
Lingerie Imago
Metalona Clothing
Moderna
Opdebeeck
Tony's Muziekhuis

Stationsstraat

Bellini
Odds & Ends
Uurwerken en Juwelen Marc Vennekens
Wijnbar De Proeverij

Shop & win

Wie op vrijdagavond 10 mei een aankoop doet bij een centrumhandelaar, maakt kans op één van de 10 shoppingcheques t.w.v. 50 euro of 1 shoppingcheque t.w.v. 200 euro. Iedere shopper ontvangt slechts één deelnameticket per aankoop. Je kan op 2 verschillende manieren deelnemen aan de wedstrijd:

  • Je neemt het volledige deelnamebiljet mee en registreert jezelf via www.geelcentrum.be/winkelen-in-geel/win
  • Je vult het deelnamebiljet in in de desbetreffende handelszaak en neemt enkel het kleine strookje met dezelfde unieke code mee.
     

Tal van animatie in de centrumstraten

Gewapend met een klassieke overschort en een hoop poetsgerei trekt theatergroep De Poetsploeg de straat op. Geen vuiltje ontgaat hun oog, geen geurtje laat hen onberoerd, maar helaas zijn ze niet altijd even elegant. Street Magic Koenraad verbaast het publiek met zijn verrassende trucs met alledaagse voorwerpen. Tom, Tom & de Bombardon struinen de Geelse centrumstraten af en spelen liedjes voor jong en oud. Wees niet verbaasd als ze een dansje met je willen maken! Djay Trombone en muziekband Rock au Vin zorgen voor een muzikale noot en ambiance in de winkelstraten.

Gratis hapje en drankje bij de deelnemende handelaars

Alle bezoekers worden deze avond extra in de watten gelegd. Bij de deelnemende handelaars krijg je een gratis hapje en/of drankje aangeboden en in de Nieuwstraat en Pas kan je genieten van een gratis glaasje Sangria! Bovendien kan je gratis bovengronds parkeren na 18u!

Frinket Foodtruck Festival

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 mei vindt opnieuw het Frinket Foodtruck Festival plaats! Je proeft er van de lekkerste gerechten van 25 verschillende foodtrucks. Wil jij graag kans maken op 10x 20 drankbonnen voor Frinket? Speel mee met onze ludieke fotowedstrijd en ga op zoek naar de gele 'frinketten'! Meer informatie of deelnemen? Surf naar www.frinketgeel.be/wedstrijd. Deelnemen kan tot woensdag 22 mei 2019 tot 12u00. Veel succes!