Vespa's spotten op de Geelse Markt

U bent hier

 

Fan van vespa’s en heb je komend weekend nog geen plannen? Noteer dan alvast het Vespa-treffen in je agenda. Onder een prachtige lentezon worden er zondag op de Geelse Markt enkele honderden Vespa-rijders verwacht.

Programma

De Vespa-houders vertrekken om 10u op de Markt voor een rondrit door de Kempen. In de namiddag verzamelen ze terug op de Markt. Wil je dus graag diverse Vespa’s aanschouwen in de meest uiteenlopende kleuren, dan is de Geelse Markt zondag the place to be. Het Vespa-event is een initiatief van Vespa Club Kempen, maar ook andere clubs zijn meer dan welkom.

Terrasjesweer

Wil je het hele Vespa-gebeuren combineren met een sfeervol terrasje? Het kan! Ook de Geelse horecazaken profiteren mee. Naar aanleiding van het event krijgen ze de toelating om hun terras uit te breiden. Voor de horecazaken aan de westkant betreft het de mogelijkheid om 3 meter uit te breiden, onmiddellijk aansluitend op het zomerterras. Voor de horecazaken aan de oostkant betreft het 3 meter aan de andere kant van de straat, op het marktplein.

Enjoy your weekend!