Verleng je vakantie in de pop-up zomerbar op de markt!

U bent hier

Ben je nog aan het nagenieten van een zalige vakantie? Hou dat zomergevoel dan nog even vast! Hoe kan dat beter dan met een cocktail in de hand op een zuiders terrasje? Dit weekend hoef je hiervoor niet ver te rijden, want je vindt het op het marktplein in Geel.

Taverne Van Gogh opent dit weekend een zomerbar tijdens Fiesta Europa. Het terras van ’S Jegers –het vroegere Podium- wordt door het Van Gogh-team omgetoverd tot een zomers tafereel. Het geheel wordt fris wit geschilderd en een overvloed aan kaarsjes en bloemen zorgen ervoor dat je je op een Zuiders terrasje waant.

Kom langs om een tropische cocktail, smaakvol wijntje, dorstlessend biertje of frisdrankje te drinken. Met de loungemuziek op de achtergrond is het strand en de zee niet ver weg, en dit op de markt van Geel.

“We willen de mensen dat laatste vakantiegevoel geven”, zegt Sandra Vandoninck van taverne Van Gogh. “Dit weekend vindt ook de Europese sfeermarkt Fiesta Europa plaats op de markt. Dat brengt mensen van over heel Europa samen op onze markt. Dat willen we ook doen in onze zomerbar: mensen samenbrengen om samen gezellig te genieten van de laatste zomerdagen.” 

Fiesta Europa vindt plaats op vrijdag 19 augustus van 12u tot 21u, zaterdag 20 augustus van 10u tot 21u en zondag 21 augustus van 10u tot 19u. Slenter over de markt  en proef van streekproducten van over heel Europa. Dorst gerkegen? Zet je neer op één van de terrasjes op de markt, of relax in de pop-up zomerbar. Santé!