Vapes en liquids bij The Vape Shop

U bent hier

The Vape opende tijdens het weekend van de klant de deuren van haar nieuwe winkel op de Markt. Hier vind je alles wat met elektronische sigaretten te maken heeft – zowel liquids als toestellen en onderdelen. Eigenaar Kris Vandendungen vertelt: “Ons breed aanbod is een sterkte, maar we zetten vooral in op klanttevredenheid, klantvriendelijkheid en service. Iedereen is welkom met elke vraag; we helpen de mensen met plezier verder!”

The Vape

Kris opende samen met zijn business partner in 2016 een eerste winkel in Mol. The Vape was toen een van de enige vape shops in België. “Mijn collega vapete toen al, maar hij moest daarvoor telkens naar een groothandel op een industrieterreintje in Antwerpen, waar het vaak lang aanschuiven was. Toen we het hierover hadden, kwamen we op het idee om een vape winkel te beginnen en niet veel later hakten we de knoop door.”

The Vape sloeg aan en opende daarna nog een winkel in Neerpelt en in Leuven. “Geel wordt onze vierde locatie. We waren op zoek naar een uitbreiding en vonden Geel hiervoor ideaal. Het shoppen is er ook weer aan het opleven en er is op de Markt veel passage – onze winkel is dus perfect gelegen.”

Een breed gamma

Buiten vape toestellen en onderdelen, vind je bij The Vape ook een groot assortiment liquids. “We hebben grofweg 300 verschillende smaken – van tabakssmaken tot dessert- en fruitsmaken. Elke smaak hebben we ook in verschillende nicotinesterktes. Deze gaan van 0 mg tot 20 mg, dat laatste is het maximum dat is toegelaten is in België.”

Openingsuren:
Maandag: 10u -18u
Dinsdag:  10u -18u
Woensdag:  10u -18u
Donderdag: 10u -18u
Vrijdag: 10u -18u
Zaterdag: 10u -18u
Zondag: Gesloten

The Vape:
Markt 25, Geel
Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084859878048
Website: www.thevape.be