Véél zwart, studs en frivole doodskoppen bij Metalona

U bent hier

Voortaan heeft Geel er een exclusief shopadresje bij: Metalona Clothing. Op de hoek van de Markt en de Pas vind je exclusieve metal- en rockkleding voor dames en heren. Vanaf 3 november staat de hartelijke uitbaatster Ilona klaar om je op-en-top bij te staan in je keuze.

Metal en maatje meer

Zwart voert de boventoon bij Metalona Clothing, aangevuld met studs, doodskoppen en scheuren. Deze metal-elementen staan centraal in de collectie. Een leren jasje of eentje van faux fur maken je look compleet. Metalona heeft alles in huis om je van top tot teen te hullen in de typische metallook. Mensen met een maatje meer zijn ook van harte welkom: ook voor hen is er een aanbod in de winkel.

“Ik zat op het terrasje aan de overkant, Skulls, dat door een vriendin wordt uitgebaat. Het leegstaande pand trok mijn aandacht. Ik zal er zelf een winkeltje moeten beginnen, lachtte ik nog. En nu is het zo ver”, vertelt Ilona. Als fervente metalfan vond ze moeilijk metalkledij, en moest hiervoor in Maastricht of op festivals shoppen. Daarom besloot Ilona om de metalkledij naar Geel te brengen. Haar lievelingsmerk uit de winkel? Dat moet Restyle zijn, met opvallende details en studs.

Occasioneel doodskopje

In de winkel hangt zowel kledij voor dames als heren. Er is ook een mooi assortiment aan accessoires. Ook voor juweeltjes, pins, badges en lippenstift ben je bij Metalona aan het goede adres. En uiteraard staan ook de typische metalschoenen in de vitrine. De tassen zijn ondanks de occasionele doodskop opvallend frivool, in een stijl die iedereen kan aanspreken.

En dat is nu net de sterkte van Metalona Clothing. Iedereen kan in de winkel een leuke aanvulling op zijn garderobe vinden, of je nu van metal houdt of niet. Metal is een muziekstijl waaruit een hele subcultuur is gegroeid, zoals in de jaren ’80 met Punk gebeurde. De metalscene is heel tolerant en gemoedelijk. “Het maakt niet uit hoe je er uit ziet op een metalfestival. Iedereen is vriendelijk en er is zelden ruzie.”

Tijdens de opening op 3 november is iedereen welkom om kennis te komen maken met de nieuwe winkel, en om te grasduinen in het assortiment. Er is gegarandeerd voor ieder wat wils. Via de Facebookpagina ‘Metalonaclothing’ of de Instagrampagina ‘Metalonarockmetalclothing’ kan je trouwens ook nieuwigheden uit de winkel ontdekken.