Un Poco Mas: fashionable dameskledij voor een maatje meer

U bent hier

In februari gaf Annelies haar winkel op de Diestseweg een make-over. “We hebben de muren voorzien van een nieuwe lik verf en de winkel heringericht zodat klanten een beter overzicht hebben. Dit voelt voor mij aan als een nieuwe start.”

Stijlvol advies

Trendy mode voor een maatje meer, dat is waar Un Poco Mas voor staat. Volgens Annelies kan elke vrouw er schitterend uitzien, ongeacht hun kledingmaat. “Ik kijk vooral naar vormen en niet zozeer naar maten. De juiste pasvorm maakt of kraakt een outfit. Ik probeer mijn klanten altijd zo goed mogelijk te adviseren in hun zoektocht naar de juiste outfit."

Kleurige keuze 

Annelies draagt zelf met trots een maatje meer. In 2007 vertaalde ze haar passie voor fashion én de mens in een trendy kledingwinkel. Ze weet als geen ander dat het niet evident is om een gepaste outfit te vinden. Daarom gaat ze elk seizoen op zoek naar een selectie kleding van kwalitatieve en fashionable merken. Bij Un Poco Mas is er voor ieder wat wils. “Mijn maatjes gaan van 44 tot 60. Naast enkele effen basic stuks vind je hier veel kleur en printjes terug. Het aanbod beperkt zich niet enkel tot kledij. Ook voor accessoires, lingerie en nachtkledij kan je hier terecht", zegt Annelies.

"Ik vind het belangrijk dat iedereen hier zichzelf kan zijn"

Suuzz en Annelies vinden het leuk om hun klanten in de watten te leggen. Gezellig winkelen met een koffietje of een glaasje cava in de hand, het kan hier allemaal. Ook shoppingpartners zijn meer dan welkom. Ze kunnen met een drankje plaatsnemen in de gezellige zithoek.

Heb je na het lezen van dit bericht zin gekregen om gezellig te gaan shoppen? Spring dan zeker eens binnen bij Un Poco Mas, Annelies en Suuzz verwelkomen je graag. 

 

Winkel: Diestseweg 23 bus 1, 2440 Geel
Telefoon: +32 14 70 68 71
E-mailinfo@un-poco-mas.be
Websitehttps://www.unpocomas.be/