't Kleyne Huis verhuist van Stationsstraat naar Markt

U bent hier

't Kleyne Huis is the place to be voor wie zijn interieur een make-over wil geven. Tot voor kort vond je deze zaak in de Geelse Stationsstraat, maar onlangs verhuisde 't Kleyne Huis naar de nabijgelegen Markt. Zaakvoerster Klaartje Ceelen vertelt: “Ik heb het pand op de Markt onverwachts gekocht. Ik huurde het vorige pand en huurde ook een appartement, maar in dit nieuwe pand kan ik beneden werken en boven wonen – dat is ideaal.”

Interieur omtovering

Wil je je interieur onbezorgd een andere look geven? Dan ben je bij 't Kleyne Huis aan het juiste adres. Met haar denderend stijlgevoel geeft Klaartje je interieur een volledige of gedeeltelijke make-over. “Het grootste deel van mijn klanten zijn mensen die niet opschieten met hun interieur. Het is de bedoeling om die mensen te ontlasten en ze het gemakkelijk te maken”, vertelt ze. Het enige wat Klaartje vraagt is dat haar klanten lef hebben. Je weet namelijk niet precies hoe je interieur er na de make-over uit zal zien.

“Ik ga altijd eerst bij mijn klanten thuis op gesprek. Hier steek ik genoeg tijd in – ik wil de mensen namelijk leren kennen en weten wat de verschillende leden van het gezin belangrijk vinden. Op die manier kan ik van een huis een thuis maken die bij hen past”, vertelt Klaartje.

Vervolgens maakt Klaartje een moodboard op basis van foto's, stukjes gordijn, lapjes tapijt, houtstructuren, etc. “Het is de bedoeling dat ik goed mijn huiswerk heb gemaakt en dat ik heb aangevoeld wat de mensen willen. Als dit het geval is, kan het echte werk beginnen – de make-over!”

Vast team leveranciers en onderaannemers

Klaartje plant alles in en volgt alles op zodat het nodige geregeld en besteld wordt. “Ik werk hiervoor samen met een vast team aan leveranciers en onderaannemers waar ik altijd op kan rekenen. Mijn klanten hoeven dus niet zelf op zoek te gaan naar een schilder, een schrijnwerker, etc. Alles wordt voor hen geregeld.”

Wanneer dit gebeurd is, kan de make-over beginnen. “De camion wordt volgeladen en mijn klanten moeten dan voor een dag de deur uit. Als de make-over klaar is, wordt alles opgeruimd, wordt er gestofzuigd, steek ik de kaarsjes aan en dan bel ik de mensen op om te zeggen dat ze terug naar huis mogen komen. Het is nog niet gebeurd, maar als mensen iets niet mooi vinden, neem ik dat terug mee. Goed is niet goed genoeg, het moet perfect zijn.”

't Kleyne Huis

In 't Kleyne Huis vind je voorbeelden van Klaartjes stijl. “Elk interieur is uniek, maar je ziet er wel mijn hand in – het moet strak zijn, maar tegelijk ook warm. Tot slot moet het interieur ook gezelligheid en rust uitstralen.”

Je kan op vrijdag en zaterdag bij 't Kleyne Huis langs gaan. Past een andere dag beter, dan kun je ook op voorhand een afspraak nemen.

 

Openingsuren:

Maandag: Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  Gesloten
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 10u – 18u
Zaterdag: 10u – 18u
Zondag:  Gesloten

't Kleyne Huis:
Markt 24, Geel
Tel.: 0494 17 21 84
Website: https://www.tkleynehuis.be/
Facebook: https://www.facebook.com/people/T-Kleyne-huis/100063525612784

 

Foto's: Tine Peeters / https://www.aperture86.com/