Sweet Bakery Shop: een hemels paradijs voor echte zoetebekken

U bent hier

Sweet Bakery Shop vind je in de Geelse Nieuwstraat. Vildan Sert, de uitbaatster van Sweet Bakery Shop, omschrijft haar winkel als ‘een hemels paradijs voor echte zoetebekken’.

Ambachtelijk gemaakt

Wanneer je dit kleine roze winkeltje binnenstapt, weet je bijna niet waar eerst te kijken. Overal zie je wel wat lekkers staan. Macarons, cupcakes, donuts, mini donuts, beignets... Sweet Bakery Shop heeft het allemaal. Alle producten worden vers en ambachtelijk gemaakt. Vildan is erg trots op haar creaties: “Onze macarons worden ambachtelijk gemaakt. In tegenstelling tot in de supermarkt -  waar ze meestal een 5 à 6 tal verschillende smaken hebben - bieden wij 20 verschillende smaken aan. En dat maakt ons toch wel uniek”.

Ook aan veganisten of mensen met intoleranties wordt aandacht besteed. Zo zijn er bijvoorbeeld enkele heerlijke vegan cupcakes te verkrijgen.

Uit de hand gelopen hobby

Van kleins af is Vildan gepassioneerd door zoet gebak: “Toen ik 8 jaar was, bakte ik mijn eerst cakeje. Sindsdien is mijn passie voor gebak nooit meer verdwenen”. Anderhalf jaar geleden startte ze haar eerste winkel in Tessenderlo, dat was meteen een groot succes. Nog voor ze de winkel in Geel opende, heeft ze gedurende 4 maanden een pop-up winkel gehad in Olen Shopping Park. Hier merkte ze dat er ook veel klanten uit andere gemeenten kwamen. Zo kwam ze op het idee om ook in Geel een winkel te openen. Het pand in de Nieuwsstraat was hiervoor perfect qua ruimte en ligging.

Cupcake party’s voor jong en oud

Wie een communiefeest, huwelijk of ander feest gepland heeft en graag cupcakes wil versieren, kan bij Sweet Bakery Shop al het nodige materiaal huren. Vildan voorziet dan de cupcakes, zodat je ze zelf kan versieren. Cupcakeparty’s zijn leuk voor jong en oud. “Ik heb onlangs nog een bacherlorette party gehost en af en toe doe ik dat zelfs zonder daar een speciale gelegenheid voor is. Cupcakes versieren is altijd een leuke bezigheid!”

Tip: ook op speciale gelegenheden en evenementen zorgen heerlijke donuts, cupcakes of macarons –  op maat en in de gewenste kleuren – voor extra beleving. Sweet Bakery Shop bakt op maat van jouw wensen.

 

Meer info:

https://www.facebook.com/Sweet-Bakery-Shop-828941240547501