Summer Madness: braderij in Geel

U bent hier

Kom van woensdag 26 t.e.m. zondag 30 juni gezellig winkelen op de jaarlijkse braderij in Nieuwstraat en Pas. Het is een uitgelezen kans om koopjes op de kop te tikken. Op de Markt kan je genieten van een deugddoend terrasje. 

De Geelse Braderij start op woensdag 26 juni en is dit jaar helemaal in het thema Ibiza. Traditiegetrouw zetten de handelaars van Geel Centrum hun kraampjes op straat om – al voor de soldenperiode - koopjes met stevige kortingen aan te bieden. Het is het ideale moment om toffe items op de kop te tikken tegen onklopbare prijzen. De straten zijn voor de gelegenheid volledig verkeersvrij gemaakt. Bovendien kan je tijdens de braderij gratis bovengronds parkeren. De braderij, die is er voor iedereen! Vanuit dit oogpunt organiseert Geel Centrum extra straatanimatie zodat werkelijk elke bezoeker zijn hart kan ophalen tijdens deze vijfdaagse. 

Shop & win

Tijdens de braderij maak je kans op 1 van de 3 elektrische fietsen t.w.v. 1900 euro van Fietsen Wildiers. Wat moet je doen? Doe 3 aankopen tijdens de braderij, verzamel zo alle stickertjes en plak ze op de wedstrijdkaart, vul je gegevens in en drop de wedstrijdkaart in de box bij Roos met witte stippen (Nieuwstraat) of Sysmans (Pas). Deelnemen kan tot en met zondag 30 juni. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. 

Streekproducten- en ambachtenmarkt

Diverse standhouders stellen op de markt hun lekkere producten voor, geven demonstraties van de ambacht die ze beheersen of organiseren workshops. Proef verfrissende biertjes, verrassend brood, heerlijke vleesbereidingen, melkproducten en biologische groenten en fruit. Ook enkele Geelse imkers tekenen present met honing, koninginnenbrei en andere afgeleide honingproducten. Je maakt kennis met glaskunst, juwelen, breigaren en je ziet een houtdraaier en mandenvlechter aan het werk.

Woensdag 26 juni - Markt, 18u00

Apérotime

Op vrijdag 28 juni komt Apérotime naar Geel. Je werkweek afsluiten samen met vrienden en collega’s? Een betere start van het weekend bestaat er niet! Apérotime is een vast begrip als we aan gezellig ‘afterworken’ denken. Verwacht je aan muziek die je spontaner laat dansen, fancy drinks en veel sfeer en gezelligheid. De toegang is bovendien gratis.

Vrijdag 28 juni - Markt, 18u00

Geel Bruist

Klaar voor een heus feestje? Op zaterdag 29 juni laten we de Markt daveren! Niemand minder dan Spynex, Pat Krimson, Regi en Dorothee Vegas & Like Maarten (Q-Music) zetten hun beste beentje voor om jou de avond van je leven te bezorgen. Strakke DJ-sets, coole beats, ambiance en een lekker vers pintje, dat is Geel Bruist!

Zaterdag 29 juni - Markt, 19u00

Geel Springt

Op zondag 30 juni is het marktplein van 14 tot 19 uur gereserveerd voor de kids! Dienst toerisme en stadsanimatie en Geel Centrum organiseren in samenwerking met Springstad een mega cool springkastelenfestival. Spring de zomer in op de hindernisbanen of andere leuke springkastelen. Mag het wat avontuurlijker? Dan is de death ride uit de toren van de St.-Amandskerk helemaal jouw ding!

Zondag 30 juni - Markt, 14u-19u