Steakhouse Parillada Argentina opent op Geelse Markt

U bent hier

In augustus opende Argentijns steakhouse Parillada Argentina haar deuren op de Markt. Uitbater Moreno Salentiano, die uit Antwerpen komt, vertelt: “Ik heb vroeger in Geel gewerkt en wat me het meest aan deze stad aantrekt, is haar aangename bevolking. Bovendien was er nog geen steakhouse op de Markt – een ideaal concept dus!”

Droom voor vleesliefhebbers

Bij Parillada Argentina vind je een breed assortiment aan verse vlees- en visgerechten. Je vindt er onder andere sappige lamskroontjes, verse entrecote en heerlijke ossenhaas. “Het meeste vlees dat we serveren wordt uit Argentinië en Uruguay geïmporteerd. Maar we bieden ook een mooi aanbod Zuid-Amerikaanse dranken aan. Onze rode huiswijn die we speciaal hebben geselecteerd omdat hij zo goed bij vleesgerechten past is een absolute aanrader.”

Eet of drink je liever iets kleins? Dat kan! Parillada Argentina serveert ook tapas en Moreno laat weten dat mensen ook welkom zijn om enkel iets te komen drinken.

Sfeer en gezelligheid

Parillada Argentina wil niet enkel uitpakken met heerlijke gerechten, maar ook met een leuke sfeer. “We ontvangen onze klanten steeds met een glimlach en een gezellige babbel. Het is de bedoeling dat de mensen zich hier thuis voelen en het naar hun zin hebben. Een goede service vinden we dan ook zeer belangrijk.”

Op lente- en zomerdagen kun je gezellig lunchen of dineren in de grote achtertuin van het restaurant.

Openingsuren:
Maandag: Gesloten
Dinsdag:  11u30-23u
Woensdag: 11u30-23u
Donderdag: 11u30-23u
Vrijdag: 11u30-23u
Zaterdag: 11u30-23u
Zondag:  11u30-23u

Parillada Argentina:
Markt 79, Geel
Tel.: 048 69 05 11
Website: https://parrilladageel.be/