Speedoshop verhuist van Nieuwstraat naar Pas

U bent hier

 

Van buschauffeur tot succesvol zaakvoerster

Onlangs nog langs de Geelse Nieuwstraat gepasseerd? Dan is de sticker ‘wij zijn verhuisd’ op de vitrine van Speedoshop je wellicht opgevallen. Voortaan kan je voor de nieuwste badmode van Speedo terecht op de Pas.

“Op vrijdag 3 maart heb ik mijn nieuwe winkel op de Pas officieel geopend”, vertelt zaakvoerster Linda Noels. “Waar ik vroeger een winkelruimte huurde in de Nieuwstraat heb ik het pand hier zelf aangekocht wat op termijn financieel veel voordeliger is. Bovendien is de winkel hier meer dan dubbel zo groot, waardoor ik het ruime Speedo assortiment mooier kan presenteren.”

Wedstrijdpakken

Niet enkel bij mensen van de omliggende gemeenten is Speedoshop bekend. Klanten van over heel België zakken af naar de winkel om de nieuwste badmode te komen ontdekken en dat heeft volgens Linda zo zijn redenen. “Wij zijn de enige Speedoshop in België, waardoor wij als enige alles van het merk hebben. Daarnaast trek ik in de weekends met onze Speedo-stand naar diverse zwemwedstrijden waar ik potentiële klanten binnenhaal. Ons sterk punt zijn onze wedstrijdpakken. Wij hebben alle maten in voorraad, terwijl je in andere sportwinkels vaak moet terugkomen voor je bestelling. Daarnaast beschikken we ook over een webshop, waardoor het makkelijk is online ons ruime aanbod te bekijken en bestellen. Wij garanderen een snelle verzending binnen de 24 uur.”

Carrièreswitch

De Geelse Speedoshop bestaat al sinds 1998. Linda zelf baat de winkel intussen zo’n zes jaar uit. “Vroeger werkte ik als buschauffeur. Een job die ik met heel veel passie deed. Aangezien mijn dochters competitie zwommen, hielp ik na mijn uren op geregelde tijdstippen de vorige eigenaar. Na zijn plotse overlijden, heb ik zo’n zes jaar geleden beslist de winkel over te nemen. Op een week tijd heb ik alles in orde gebracht. Ik heb loopbaanonderbreking genomen en ben er zo stap voor stap ingerold. De omzet van de winkel is intussen met zo’n 60% gestegen. Blij dat al mijn inzet rendeert. Ik hoop in de toekomst nog heel wat mensen tevreden te stellen.”  

Op zoek naar een nieuw(e) badpak, bikini, zwemshort of accessoire? Breng een bezoek aan Speedoshop, Pas 15 in Geel.