Shoppend de zomer in

U bent hier

Dit artikel kon je lezen in De Streekkrant op 17 juni 2015

Tijdens de jaarlijkse braderij georganiseerd door de middenstand van Geel Centrum en op het Stadsfestival dat door Toerisme Geel op poten wordt gezet kan je al helemaal in de vakantiestemming komen.

De doorwinterde shoppers weten dat Geel synoniem staat voor shopplezier. De vele winkels zorgen voor een zeer gevarieerd aanbod waar zowel jong als oud zijn gading in kan vinden. Of je nu op zoek bent naar de hipste kledingtrends, een stijlvol paar schoenen, audioen videoapparatuur, leuke interieurspullen of toffe hebbedingetjes,…, de Barmhartige stede is the place to be!

In de talrijke horecazaken op en om de markt is het aangenaam verpozen. Op zoek naar koopjes? Ben je een echte shopper en kan je ervan genieten op van het ene naar het andere kraampje te kuieren? Of wil je gewoon de sfeer gaan snuiven? Op woensdag 24, donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni, vanaf 10 uur, vindt in Geel Centrum de jaarlijkse braderij plaats. 

Zondag 18 juni werd ‘Summer Shopping’ gedoopt. Die dag houden zijn heel wat centrumwinkels open vanaf 10 uur. Met het Stadsfestival wordt op een feestelijke manier een punt gezet achter de jaarlijkse braderij en het schooljaar. Voor heel wat studenten is dit de manier om na harde labeur, de zomervakantie op een gepaste manier in te zetten. Er is in de namiddag animatie voor de kids en ’s avonds wordt de rode loper uitgerold voor Radio Modern. Je kan je onderdompelen in een retrosfeertje. Gratis inkom. Adres: Markt Geel.

artikel over de Braderij in Geel Centrum in De Streekkrant