Sfeervol eindejaarsshoppen in Geel Centrum

U bent hier

Sinterklaas is veilig terug naar Spanje. Hoog tijd om je klaar te maken voor de gezelligste tijd van het jaar: de kerst- en eindejaarperiode! Is jouw pakjesvoorraad al aangelegd? Of ben je nog op zoek naar een nieuwe outfit? Dat treft, want tijdens de laatste weken van het jaar zetten de Geelse centrumhandelaars ook hun deuren open op zondag.

Extra zondagsopeningen op 15, 22 en 29 december

Zowel op zondag 15 december als zondag 22 december zijn het koopzondagen in Geel Centrum en zijn de winkels open van 13u tot 18u. Heb je geen tijd door de week of op zaterdag voor die laatste kerst- en/of eindejaarsinkopen, dan is dit jouw uitgelezen kans! Ook op zondag 29 december zet een deel van de winkels zijn deuren open. Op 15 en 22 december geniet je bovendien van sfeervolle straatanimatie in de centrumstraten.

Genoeg gewinkeld? Ook dan valt er tijdens de laatste weken van het jaar heel wat te beleven in het stadscentrum. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoekje aan één van onze Geelse horecazaken, een uitstapje naar de jaarlijkse kerstmarkt op zaterdag 14 en/of zondag 15 december op de Havermarkt of de niet te missen Tractor Kerstrun op zaterdagavond 14 december?

Kerstmarkt

Op 14 en 15 december valt er extra veel kerst te beleven in Geel. Slenter tussen een honderdtal versierde kraampjes, proef een lekkere jenever, verwarm je aan een pittige glühwein of kies voor een smakelijk hapje. Bovendien vind je er tal van originele kerstcadeautjes.

Tractor Kerstrun

Op zaterdag 14 december rijden zo’n 80 verlichte en versierde tractors door Geel. De 12de editie van de Tractor Kerstrun start omstreeks 19 uur in Elsum en passeert een kwartiertje later over de Markt. Een niet te missen spektakel voor jong en oud! Voor meer info over de planning en het parcours, surf naar www.tractorkerstrun.be.

Santa Run

Kom op zondag 22 december in je leukste kerstoutfit naar de Markt en loop samen met andere verklede kerstmannen en -vrouwen door het centrum van Geel. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich inschrijven voor de kidsrun van 1,3 km! Liever een grotere uitdaging? Schrijf je dan in voor het parcours van 6 km. Meer info? Klik hier!

De Geelse centrumhandelaars wensen jullie alvast prettige feestdagen en een schitterend eindejaar!