Sfeervol eindejaarsshoppen in Geel Centrum

U bent hier

 

Sinterklaas is veilig terug naar Spanje. Hoog tijd om je klaar te maken voor de gezelligste tijd van het jaar: de kerst- en eindejaarperiode! Is jouw pakjesvoorraad al aangelegd? Of ben je nog op zoek naar een trendy party-outfit? Dat treft, want tijdens de laatste weken van het jaar zetten de Geelse centrumhandelaars ook hun deuren open op zondag.

Zondagsopeningen december

Zowel op zondag 17 als op zondag 24 december zijn het koopzondagen in Geel Centrum. Heb je geen tijd door de week of op zaterdag voor die laatste kerst- en/of eindejaarsinkopen, dan is dit jouw uitgelezen kans! Op zondag 17 december zijn de winkels geopend van 13u tot 18u. Op zondag 24 december van 10u tot 16u.

Ook op zondag 31 december zet een deel van de winkels zijn deuren open.

In deze winkels kan je alvast terecht op 31/12:

Sfeervol genieten

Ben je eventjes moe gewinkeld? Geen nood! Ook dan valt er nog heel wat te beleven in het stadscentrum. Wat dacht je bijvoorbeeld van…

  • een heerlijk hapje en/of drankje in één van onze Geelse horecazaken?
  • een bezoek aan de jaarlijkse kerstmarkt op zaterdag 16 en/of zondag 17 december op de Havermarkt? Lekkere hapjes, drankjes en originele kerstcadeaus verzekerd! 
  • de tiende editie van de Tractor Kerstrun op zaterdag 16 december? Zo’n 80 verlichte en versierde tractors vertrekken om 19u in Elsum en passeren een kwartiertje later over de Markt.
  • een uitstapje naar Geel Wintert? Van 1 december tot 7 januari geniet je op het marktplein van een gezellige kraampjesmarkt, foodcorner en winterbar onder een feeëriek verlichte sterrenhemel.
  • een rondje op de overdekte ijspiste van zo’n 450 m² op de markt? Schaatsen kunnen ter plaatse gehuurd worden. Plezier verzekerd voor jong en oud.

Meer activiteiten en evenementen vind je op bruisendgeel.be

De handelaars in Geel Centrum wensen jou alvast prettige kerstdagen en een gezellig eindejaar!